Gündem E-okul uygulamasına veliler nasıl giriş yapıyor?

E-okul uygulamasına veliler nasıl giriş yapıyor?

23.10.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

E-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemi üzerinden öğrencilerin velilerin geniş bilgileri almaktadır. E-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemi sayesinde bu şekilde her zaman öğretim hayatlarını kontrol altında tutabileceklerdir. Bu nedenle e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sisteminin kullanıcısı oldukça fazladır.

E-okul uygulamasına veliler nasıl giriş yapıyor

Öğretim hayatı boyunca öğrencilerin kayıtlarının bulunduğu sistemin adı e-okul veli bilgilendirme sistemidir. Bu sistem ismi üzerinden de anlaşılacağı üzere hem öğrencilerin eğitim durumu hakkında bilgi almalarını sağlayacak olduğu bir veli bilgilendirme sistemidir hem de öğrencilerin öğretmenlerinin gerekli tüm puan çizelgelerini içerisinde barındıran mükemmel nitelikteki bir sistemdir. Yönetim ve bilgi sistemi olmasında ilk amaç budur. Öğrenciler okullarda eğitim almakta ve de bu eğitim sonucunda onlar bir sınava hazırlanmaktadır. Daha iyi statüler altında eğitim almalarını gerçekleştirecek olan gerekli sistemler kurulmuştur. Öğrenciler de her gün aldıkları eğitimler sonucunda girdikleri sınavlarda bazı puanlar elde ederler.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Elde ettikleri bu puanlar sonucunda> Daha doğrusu öğrencilerin tüm sınav bilgilerinin kayıt altında tutulduğu sistem e-okul sistemidir. Öğrenciler de bu sistem sayesinde daha pratik bir şekilde girmiş oldukları tüm sınavlardan ya da aldıkları ödevlerden kaçar not aldıklarını bu şekilde öğrenebilirler. Her geçen gün kullanımı artan bu sistem içerisinde çok fazla bilgi vardır. Bu bilgilerin öğrencilere kattığı notlar o konu sonucunda ne kadar iyi şekilde dersi anlayıp anlamadıklarını yansıtır. Bu şekilde dönemler sona erer. Karneleri de bu şekilde oluşur. Öğrencilerin hızlı bir şekilde giriş yapabilecek olduğu bazı sistemler hazırlanarak>Çalışma hayatında aktif rol oynayan ebeveynler çocuklarının eğitim durumunu aksatmamalıdır. Hızlı bir şekilde gerçekleştirilen bazı sistemleri kullanarak en kısa zamanda yapılacak olan bu çalışmaları kullanmaları istenir. Günümüzde de artık internet sisteminin yaygın kullanımından sonra öğrencilerin okul bilgileri tel bir tuşla karşımıza çıkabilir. Öğretmenler de artık dosyalar haline öğrencilerim bilgilerini tutmak yerine e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemine giriş yaparak çok daha kolay bir şekilde bu çalışmalardan yardım alabilirler. Öğrencilerin her biri adına oluşturulan bu sistem kullanıma oldukça elverişlidir. Veliler de öğrencilerin kimlik bilgileri ve de birkaç okul bilgileri ile beraber e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemine girişlerini kolayca yapabilirler. Bu sayede pratik bir şekilde verilen bu hizmetlerden diledikleri şekilde kullanabilirler. E-okul sistemine giriş yapmak işte bu kadar kolaydır. E-okul sistemi adı altında yürütülen tüm bu işlemlerin ardından da bizler oldukça kısa zamanda not durum çizelgesini, devamsızlık bilgisine ve de daha pek çok bilgilere ulaşabiliriz.