Eğitim E-okul VBS sistemi ile öğrenci karne notlarını öğrenin!

E-okul VBS sistemi ile öğrenci karne notlarını öğrenin!

12.06.2016 - 12:43 | Son Güncellenme:

2016 yılının 2. döneminin de bitmesiyle birlikte öğrencileri karne heyecanı sardı. Karne notları okulun son günü beklenmeden E-okul sistemi üzerinden öğrenilebiliyor. E-okul sistemini kullanan her öğrenci ve veli karne notlarını güncel şekilde öğrenebiliyor. E-okul sistemini kullanabilmek için yapmanız gereken şey giriş şifresine sahip olmaktır.

E-okul VBS sistemi ile öğrenci karne notlarını öğrenin

Mili Eğitim Bakanlığı’ndan eğitimde yenilikçi uygulamalar tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle de modern yüzyılın hızla gelişen teknolojilerini en etkin şekilde kullanarak öğrencilere ve öğretmenlere daha çağdaş standartlarda eğitim hizmetleri sunabilmeyi amaçlayan Milli Eğitim Bakanlığı’nın dijital ortam üzerinde e-Okul sistemi hizmet veriyor. Çok uzun süredir Türkiye’deki eğitim sistemi içerisinde kendisine fazlasıyla yer edinmiş olan Milli Eğitim Bakanlığı’nın veli bilgilendirme sistemi ile birlikte Türkiye’de eğitimde velilerin de çok daha etkin bir rol üstlenmesi sağlanıyor. Modern yüzyılda öğrencilerin son derece çağdaş ve gelişmiş standartlarda eğitim hizmetlerinden yararlanarak, gelişmiş ülkeler ile eş değer kalitede ve seviyede eğitim alabilmesi sağlanıyor. Böylelikle sadece bölgesel ve ulusal bazda değil aynı zamanda da uluslar arası bazda da öğrencilerin çok daha başarılı olabilmesine destek sağlanabiliyor.

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ! ( )

E OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ! ()

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Son birkaç yıl içerisinde dünya genelinde gelişmiş ülkeler tarafından eğitimde teknolojinin entegrasyonunun etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi ile birlikte eğitimde yakalanan önemli başarılar dolayısı ile Türkiye’de de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından internet ve teknoloji tabanlı çok sayıda sanal eğitim projesi etkin bir şekilde kullanılıyor. Modern yüzyılda eğitim alanında bu denli önemli etkilerde bulunmakta olan teknoloji ve internetin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2000’li yılların ortalarından itibaren Türk eğitim sistemi içerisinde kullanılıyor olması öğrencilerin çok daha interaktif eğitimler alabilmesi ve eğitim yaşamlarında çok daha yüksek başarılar ile eğitimlerini tamamlayabilme imkanına sahip olabilmesi sağlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın>Milli Eğitim Bakanlığı’nın>Velilerin yoğun şekilde kullanmakta olduğu Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-Okul sistemi veli bilgilendirme sisteminin dışının da yönetim bilgi sistemi bölümü ile de öğretmenlerin öğrenci bilgilerinin girişlerini gerçekleştirebilmeleri amacı ile hizmet veriyor. MEB e-Okul veli bilgilendirme sistemi girişleri öğrenci T.C. kimlik no ve okul numarası ile yapılırken, yönetim bilgisi sistemi girişleri öğretmenler tarafından kullanıcı adı ve kullanıcı şifre bilgisi ile gerçekleştirilebilmektedir.