Eğitim E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapın TEOG sonuçlarını öğrenin!

E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapın TEOG sonuçlarını öğrenin!

30.08.2016 - 10:19 | Son Güncellenme:

E-okul sistemi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya koyulmuş bir sistemdir. E-okul sistemi ile öğrencilerin ders durumlarını öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca TEOG sonuçlarını da E-okul üzerinden takip etmek mümkündür.

E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapın TEOG sonuçlarını öğrenin

Gelişen teknoloji her sektörde kullanımı hızla artmaktadır. Bu sektörlerin dahilinde hizmet sektörü de yer almaktadır. İlkokuldan başlayıp mezun olana kadar oldukça önemli bilgiler eğitim sürecimiz boyunca artmaktadır. Bu bilgiler daha önce öğrencinin okul numarası ile adlandırılan dosyalarda yer almaktadır. Ve bu bilgileri öğrenme amacı il giden veliler okulda oldukça fazla zaman kaybı yaşamaktadırlar. Bu soruna çözüm olarak getirilen e-okul sistemi sayesinde zaman kaybı yaşamadan ve bizzat gitmenize gerek kalmadan velisi bulunduğunuz öğrencinin kaydını yaptırabilir ve buna dair tüm bilgilendirmeleri öğrenebilirsiniz. Velisi bulunduğunuz öğrencinin sadece kaydını yaptırmakla kalmayıp aynı zamanda online olarak en güncel ders notlarını ulaşabilir, öğrencinin devamsızlık bilgilerine ulaşabilirsiniz. Tüm bu işlemleri e-okul sayesinde bir kaç tık ile gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Öğrencinin ilk okul ders notlarından mezun oluncaya kadar güncellenen ders notlarını dilediğiniz tarihler arasındaki ders notlarının hepsine internet erişiminin olduğu her yerden gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda öğrencinin raporlu ve raporsuz olarak ayrılan devamsızlık bilgilerini öğrenebilir ve hangi tarihlerde bu devamsızlıkların gerçekleştiğini ve hangi ders saatine denk geldiğini de görebilirsiniz.

Öğrencilerinde ulaşabileceği bu e- okul sistemi sayesinde okul sınavlarından aldığı notları öğretmenlerinden değil öğretmenlerin sisteme girdiği e- okul sisteminden öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda e- okul sistemine en kolay şekilde ulaşabilmeniz için e-okul uygulaması tüm cihazlara uygun olarak sunulmuştur. Bu uygulama sayesinde e- okul sistemine ait tüm kısa yollara erişebilirsiniz. İnternet bağlantısının olduğu her yerden 7/24 ziyaret edeceğiniz e-okul sistemi velileri, öğrenciler ve hatta öğretmenleri de oldukça büyük bir zahmetten kurtarıyor diyebiliriz. E-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrencilere ait tüm okul bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hatta lise eğitimi alabilmek için öğrencilerin girdiği TEOG sınavlarına ilişkin ayrıntılı bilgiler de E-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden veliler ve öğrenciler ile paylaşılıyor. TEOG tercih dönemlerinde de nakil yerleştirmeleri E-okul üzerinden sonuçlanıyor. E-okul sisteminden yararlanabilmek için hizmete ait resmi internet sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Resmi internet sitesinde giriş yapabilmeniz için birkaç bilgi sizden talep edilir. Bu bilgiler öğrenciye ait okul numarası, öğrenci TC kimlik numarası ve sayfada her seferinde değişen güvenlik kodudur. Bu bilgileri eksiksiz şekilde doldurduğunuz takdirde sisteme giriş yapabilirsiniz. Ve sonrasında öğrenmek istediğiniz tüm bilgileri kolaylık ile öğrenebilir ve yapmak istediğiniz işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.