Ege '2023 eğitim vizyonu yeni ufuklar açacak'

'2023 eğitim vizyonu yeni ufuklar açacak'

18.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

2023 eğitim vizyonu yeni ufuklar açacak

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Güzelbahçe’de bazı temaslarda bulundu, Türkiye’nin yeni yönetim sistemiyle her alanda yeni döneme girdiğini söyledi.

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı’na katıldı. Açılışta konuşan Bölünmez Çankırı, Türkiye’nin yeni bir yönetim sistemiyle birlikte her alanda yeni bir döneme girdiğini belirtti, “2023 Eğitim Vizyonu’nun temel amacı, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı, nitelikli ve ahlaklı çocuklar yetiştirmek. 2023 Eğitim Vizyonu’ndaki çalışmalarla Türkiye’nin önünde yeni ufuklar açacağına dair inancımız tam” dedi.

Çalıştayın ardından Güzelbahçe temaslarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Kaymakamlık binasını, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Burcu Dereci’nin de eşlik ettiği Bölünmez Çankırı, Halk Eğitim Merkezi’ndeki kursiyerlerle görüştü, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi.

Haberin Devamı

Sorunları dinledi

Ulaşım, doğalgaz, sağlık ve imar konularında şikayet aldıklarını belirten Bölünmez Çankırı, “Güzelbahçe daha da güzel olacak. AK belediyeciliğin Güzelbahçe’de ve Büyükşehir’de olması gerekiyor. 31 Mart’ta seçilecek olan yerel yöneticilerimizle AK belediyeciliği İzmir’in her noktasında hissettireceğiz. Güzelbahçe’de açılan Urla Devlet Hatanesi’nin bir polikliniğini küçük bir mevzuat değişikliğiyle 24 saat hizmet verecek şekilde düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Yazarlar