Ege 29 MART OYUNU

29 MART OYUNU

28.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

“Büyükşehir Belediyesi, hükümetle uyumlu işler yaptı. Ancak son dönemlerde düğmeye basıldı. Hemen her konuda engeller çıkarıldı. Bazı projeler gecikti”

29 MART OYUNU

HEDEF HALİNE GETİRİLDİM
İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP Hükümeti’yle çok sayıda uyumlu iş yapmalarına karşın, son dönemde düğmeye basıldığını, engeller çıkarıldığını söyledi. Kocaoğlu, arazi tahsislerine, barajlara izin verilmediğini, arsenikli suyla ilgili pek çok ilde aynı sorun olmasına karşın sadece İzmir’in öne çıkarılıp eleştirilerin hedefi yapıldığını belirtti.

MECBUREN SİNEYE ÇEKİYORUM

KOCAOĞLU, şöyle dedi: Anlaşılıyor ki, 29 Mart seçimlerine kadar böyle sürecek. Ben de sineye çekiyorum. Bir belediye başkanına karşı üç bakanlı basın toplantısı yapılır mı? Aba altından sopa gösterdiler. Bunlar galeyana getirici tehlikeli adımlar. Ancak, İzmirliler oyuna gelmedi. Allah’a çok şükür ki, bu meclis, saçma sapan yerlere para harcanan bütçe yapmadı.

Haberin Devamı

AZİZ KOCAOĞLU DİYOR Kİ: Çelme yedik
Aliağa Menderes Raylı Sistemi’nin elektrik sistemi ihalesi son dakika itirazıyla iptal edildi. Deneme seferleri şimdiye başlardı.
Maliye Bakanlığı arazi tahsi etmedi. Buca Kasaplar Meydanı yapılamadı.
Allah razı olsun Hazine’den! Mezarlık yerini bile kamulaştırarak alıyoruz.
Gördes Barajı’nın boru hattı için ihale yaptık. Kazanan mühendislik şirketi, DSİ’den güzergah onayını aylardır alamadı.
Çamlı Barajı’nın onayı için üçüncü kez başvuru yaptık. Yeniden fizibilite yapmamız istendi. Dağların yeri mi değişti, deprem mi oldu?
Sağlık Bakanı, Çevre Bakanı, İçişleri Bakanı, hepsi benimle uğraştı. Sonunda Başbakan, ‘Baraj yaptırıp sana hava mı attıracağım’ dedi.