Ege 6 yaşındaki çocuk 357 promil alkollü

6 yaşındaki çocuk 357 promil alkollü

28.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kiraz’da, uykudan uyanıp buz dolabından su yerine yanlışlıkla bira içen 6 yaşındaki T.E.Ç., durumu fark eden anne ve babası tarafından hastaneye kaldırıldı.

6 yaşındaki çocuk 357 promil alkollü

Tedaviye alınan küçük çocuğun kan testinde 357 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Baygın halde bulundu
Buzdolabını açan minik T, su yerine yanlışlıkla cam şişedeki ağzı açık birayı içti. Daha sonra yatağına uzanan küçük çocuğunun rahatsızlanması üzerine anne ve babası, çocuklarının baygın halde sayıkladığını gördü. Kiraz Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahelenin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi’ne, oradan da İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne sevk edilen E’nin 357 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Fuhuş tuzağı kuran iki kişi tutuklandı
Buca’da yurttan kaçan yaşı küçük G.G. ile A.D’yi silahla tehdit ederek fuhuş yaptıran İ.A. ve H.C, polisin operasyonuyla yakalandı. Ahlak Büro Amirliği’ne, iki kişinin, yaşı küçük kıza fuhuş yaptırdığı ihbarının gelmesiyle çalışma başlatıldı. Araştırmaların ardından İ.A. ile H.C.’nin, kız yurdundan kaçan 16 yaşındaki G.G. ile yaşı büyük olan A.D.’yi silahla tehdit ettikten sonra kendilerine ait evde zorla fuhuş yaptırdıkları belirlendi. İ.A. ve H.C. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. n TAYLAN YILDIRIM DHA