Ege Akigo bir adım önde

Akigo bir adım önde

12.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Sözün bittiği yerdeyiz” diyen tecrübeli futbolcu, son 90’da futbolun konuşacağını, rakibin seyirci gücünden kesinlikle olumsuz yönde etkilenmeyeceklerini dile getirdi

Akigo bir adım önde


Bank Asya 1. Ligi’nde Elazığspor’dan sonra Süper Lig’e çıkacak ikinci takımı belirleyecek Ç.Rizespor-Akhisar Belediyespor randevusu öncesi nefesler tutuldu. Akhisar kaptanı Emrah Eren, galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu söyledi. “Sözün bittiği yerdeyiz. Artık futbol konuşacak” diyen usta futbolcu, sakatlığı yüzünden forma giyemeyeceğini hatırlatarak, “Rize’nin mutlak kazanması gereken maçta bize beraberlik de yetiyor. Rakibimizin ev sahibi olma avantajını kabul etmekle birlikte bu tablo içinde bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kazanacağız
Kendilerine beraberlik yettiğini, ancak sahaya kesin kazanmak için çıkacaklarını belirten Emrah, sözlerini şöyle sürdürdü: “1 puanın bize yetmesi elbette avantaj ama 1 puan için oynarsak kaybedeceğimizi biliyoruz. Bu yüzden kesinlikle beraberliği düşünmeyeceğiz. Biz kazanır, Elazığspor da Konya’ya yenilirse şampiyon unvanıyla Süper Lig’e yükseliriz ki bu da gerçekten çok güzel olur. İlk karşılaşmayı 3-0 kazanmıştık. İddialı konuşmayı sevmem fakat arkadaşlarımın bu maçı da kazanacaklarına ve Akhisar’a Süper Lig takımı olarak döneceklerine inanıyorum.”

Haberin Devamı

Karadeniz’e büyük sefer başlıyor
Akhisar Bld’nin bugün 10.50 uçağı ile Trabzon üzerinden Rize’ye gideceği bildirilirken, Karadeniz seferinde yönetimin tam kadro yer alacağı kaydedildi. Kaymakam Kamil Köten ile Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın da bu zorlu deplasmanda yeşil siyahlıları yalnız bırakmayacağı açıklandı. Bu arada maça gitmek isteyen taraftarların sponsorların desteği ile Rize’ye ücretsiz götürüleceği belirtilirken, dün öğlen saatlerine kadar 5 otobüsün dolduğu, özel araçlarıyla yola çıkacaklarla birlikte yaklaşık 500 kişilik bir grubun tribünde olacağı öğrenildi.Akhisar Bld’nin bugün 10.50 uçağı ile Trabzon üzerinden Rize’ye gideceği bildirilirken, Karadeniz seferinde yönetimin tam kadro yer alacağı kaydedildi. Kaymakam Kamil Köten ile Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın da bu zorlu deplasmanda yeşil siyahlıları yalnız bırakmayacağı açıklandı. Bu arada maça gitmek isteyen taraftarların sponsorların desteği ile Rize’ye ücretsiz götürüleceği belirtilirken, dün öğlen saatlerine kadar 5 otobüsün dolduğu, özel araçlarıyla yola çıkacaklarla birlikte yaklaşık 500 kişilik bir grubun tribünde olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bir değil, üç puan istiyoruz
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor’dan bir değil, üç puan alacaklarını, şampiyonluk hedefine galibiyetle ulaşacaklarını söyledi. Rizespor’un güçlü bir takım olduğunu her fırsatta belirten Hamzaoğlu, rakibin saha ve seyirci avantajına rağmen, deplasmanda en çok puan kazanan takım olmamıza güvenerek bu maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Hamzaoğlu, şu açıklamayı yaptı: “Eksiklerimiz var ama sorun değil. Çünkü bu takımda herkes giydiği formanın hakkını verecek kadar profesyonel ve inançlı. Rizespor karşısında canla başla mücadele edeceğiz. Yeri geldiğinde hücum yapacağız, yeri geldiğinde savunmaya çekileceğiz. Sonuçta kazanan biz olacağız. Bizimle beraber Rize’yi gidecek taraftarlarımızla Akhisar’a şampiyon olarak döneceğiz.”

Baklava ziyafeti
Akhisarlı futbolcuların dünkü antrenmandan sonra sürpriz konukları vardı. Denizbank Akhisar Şubesi personeli, bir tepsi baklava getirip, idman bitiminde futbolculara ziyafet çekti. Özel Yüksel Lisesi ile Denizbank personelinin jestinin zorlu randevu öncesi takıma büyük moral verdiğini dile getiren Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Bu ilçede yaşayanların takımlarına nasıl sahip çıktıklarını görüyoruz. Bizler de Rize’den galibiyle dönerek bu ilgiye en güzel karşılığı vermek istiyoruz” dedi.