Ege Alaçatı-İstanbul uçuşları başlıyor

Alaçatı-İstanbul uçuşları başlıyor

17.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Seabird’ün uçakları, 1 Haziran’dan itibaren tarifeli seferlere geçiyor. Fiyatlar 277 liradan başlayacak

Alaçatı-İstanbul uçuşları başlıyor

Türkiye’nin ilk deniz-kara entegre havayolu şirketi Seabird Hava Yolları, 1 Haziran’da tarifeli uçuşlara başlamayı planlıyor. Seabird Havayolları Genel Müdürü Kürşad Arusan, Seabird Airlines olarak, hem bölgesel hem de deniz uçağı taşımacılığında bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi. Kürşad Arusan, deniz operasyonlarına geçiş öncesi Seabird’ün yönetim ekibiyle altyapı incelemelerinde bulunmak üzere Alaçatı ve Bozcaada’ya indiklerini de söyledi.

Filo 6 uçakla takviye edilecek
Arusan, ”30 Nisan’da bilet satışına, 1 Haziran itibariyle de tarifeli uçuşlara başlamayı planlıyoruz. 2014 yılında 6 deniz uçağının daha alınmasına yönelik anlaşmalar yapıldı. Gerekli izinlerin alınması halinde uçak sayısını daha erken artırabiliriz” dedi.
Tarifeli uçuş noktaları, İstanbul-Alaçatı, Alaçatı-Bodrum, İstanbul-Bozcaada şeklinde planlanıyor. İstanbul’daki kalkış noktasının Haliç olması planlanıyor. İstanbul-Alaçatı fiyatları 227 lira ile 577 lira, Alaçatı-Bodrum fiyatları da 177 lira ile 477 lira arasında değişiyor. Şirketin bilet satışları Mayıs ayında başlayacak.

Haberin Devamı

Michelle mayısta kapılarını açıyor

Bayraklı Turan bölgesinde bulunan, İzmir’in yeni eğlence mekanı Club Michelle, 11 Mayıs’ta kapılarını açacak. Yaz sezonunda İzmir’de eğlencenin nabzını tutmayı planlayan mekanda Hadise, Demet Akalın, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu’nun da aralarında yer aldığı ünlü şarkıcılar hayranlarıyla buluşacak. Üç bin metrekare alana sahip 2 bin 500 kişilik Club Michelle’nin işletmecisi Vefa Erol, mekanın 11 Mayıs Cuma günü açılacağını söyledi.