Ege Alsancak’ta kadın dehşeti

Alsancak’ta kadın dehşeti

27.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Görgü tanıkları, baygın halde bulunan Z.K’nın, hemcinsi iki kişi tarafından arabadan atıldığını öne sürdü. Hastaneye kaldırılan yaralı kadının alkollü olduğu öğrenildi

Alsancak’ta kadın dehşeti

İzmir’in Alsancak semtinde, eşi benzeri görülmemiş bir kadın dehşeti yaşandı. Dün sabah saatlerinde Alsancak Limanı yakınlarında Kordon’da, iki kadın tarafından arabadan atılan Z.K, yaralı ve baygın halde bulundu. Vatandaşların baygın haldeki kadını görünce polis ve sağlık ekipleri, olay yerine geldi.

Sabah saatlerinde atıldı
Görgü tanıkları, genç kadının, iki kadın tarafından arabadan atıldığını anlattılar. Tanıklar, “Sabah saatlerinde, bir araba durdu. Bağırış çağırış olmadı. Araba hareket ettikten sonra gördük ki, araçtan bir kadını atmışlar” dediler.
İfadesi alınamadı
Polis, görgü tanıklarının ifadeleri çerçevesinde, Z.K’yi arabadan atıp yaralanmasına sebep olan iki kadını bulmak için çevrede araştırmalara başladı. Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadının, alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü olduğu için ifadesi alınamayan Z.K’yi arabadan atanların, arkadaşları mı yoksa, başkaları mı olduğu anlaşılamadı. Alsancak’ta bir kadının arabadan atılması, üstelik bunu yapanların kadınların olması, büyük bir şaşkınlık yarattı.