Ege Altınordu'nun askerleri yemin etti

Altınordu'nun askerleri yemin etti

28.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kırmızılı lacivertlilerin U18 Futbol Takımı’nda oynayan genç yetenekleri, Metin Oktay Tesisleri’nde profesyonelliğe imza attı. Yemin törenine katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, gençlere diplomalarını verdi.

Altınordunun askerleri yemin etti

Altınordu’nun önceki gün Torbalı’daki Metin Oktay Tesisleri’nde altyapısından yetişen gençler için düzenlediği Mesleğe Geçiş Yemin Töreni’ne katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, profesyonel olan yeteneklere diplomalarını verdi. Lucescu ile yardımcısı Tayfur Havutçu ve Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun, Altınordu Kulübü’nün, Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde incelemelerde de bulundu. Törenin ardından konuşma yapan Lucescu, inanılmaz altyapıya sahip bir kulüple karşılaştığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Gelecek sizin elinizde’

Bir takımda göreve geldiğinde ilk başta eğitimi ele aldığını kaydeden Lucescu, “Eğitimi en başa koyarsak ve eğitimle yola çıkarsak sonuç almamak mümkün değil. Kulübü, başkanı, antrenörleri, oyuncuları ve bütün çalışanlarını tebrik ediyorum. Eminim ki gelecek onların elinde, onlara emanet” dedi. Altınordu’nun bir Türkiye projesi olduğunu kaydeden Barış Orhunbilge, bu toprakların çocuklarına güvenildiğinde neler başarabileceğini göstermeye çalıştıklarını vurguladı. Hüseyin Eroğlu, 3. kez bu töreni yaptıklarını 45’e yakın milli oyuncularının olduğunu anımsattı, “Önemli olan bunu A Milli Takım’a kadar devam ettirmek. Avrupa’da bunun örnekleri var, bizde Çağlar ve Cengiz’de olduğu gibi. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.