Ege Anne-babasını uyurken bıçakladı

Anne-babasını uyurken bıçakladı

06.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Çeşme’de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 19 yaşındaki M.S.B. anne ve babasını uykularında bıçakla ağır yaraladı. Adliyeye sevkedilen M.S.B. tutuklandı

Anne-babasını uyurken bıçakladı

İzmir’in Çeşme İlçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında Şevket B. (63) ve eşi Selma B. (52), yataklarında uyudukları sırada, oğulları M.S.B.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Emekli olan çift omuzlarına gelen bıçak darbeleriyle ağır yaralandı, Çeşme Alper Çizgenekanat Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Çiftin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.
Polis ekibi, anne-babasını bıçaklayan M.S.B.’yi suç aleti bıçakla kısa sürede yakaladı. Daha önce de bıçaklı kavgaya karıştığı ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen M.S.B., adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

“Sessiz insanları anlamak kolay değil”
M.S.B.’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, “Sevdiği Sözler” diye başlayan yazıda, “Hiçkimseyi yüzde 100 tanıyamazsın. Sessiz insanları anlamak kolay değildir. Onlar maneviyata önem verir genelde. Hele ki sakın haksız yere onları sinir etme, hiç ummadığın şeyler yapabilirler. Çünkü onların içinde melek de vardır şeytan da...” diye yazıyor.