Ege Atina uçağında boş koltuk yok

Atina uçağında boş koltuk yok

06.08.2009 - 01:37 | Son Güncellenme:

SunExpress Genel Müdürü Schwaiger: Ramazan Bayramı için şimdiden yüzde 100 doluluğu yakaladık. Diğer bayramlar ve yılbaşında da süreceğini tahmin ediyorum

Atina uçağında boş koltuk yok

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in 18 yıl aradan sonra başladığı İzmir-Atina arasında direkt seferlere Egeliler ilk günden büyük ilgi gösterdi. Uçuşların ilk etapta salı ve cumartesi günleri olacağını belirten SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, şimdiden, önümüzdeki Ramazan Bayramı tatili için yüzde 100’e yakın doluluk sağladıklarını söyledi. Sektördeki 20’nci yıllarında önemli bir kilometre taşına imza attıklarını belirten Schwaiger, şöyle dedi:
“İzmir’le Atina arasını direkt uçuşlarla bağlamanın ayrıcalığına sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki kent arasında, deneyimimizle iş ve turizm potansiyelini artırmayı amaçlıyoruz. Birlikte çalıştığımız acente temsilcilerinden de büyük ilgi gördük. Bizi bu tarihi ilk uçuşumuzda yalnız bırakmadılar. İlk olarak, Ramazan Bayramı tatilindeki İzmir-Atina uçuşlarımızın yüzde 100 doluluk oranıyla gerçekleşeceğine inanıyorum. Aynı ilginin 29 Ekim, Kurban Bayramı ve yılbaşı tatillerinde de süreceğini ümit ediyorum. Bunu şimdiden gördüğümüz ilgiyle hissettik.”

Haberin Devamı

Bakan Çağlayan geliyor
DEVLET Bakanı Zafer Çağlayan, Egeli iharacatçılarla Alaçatı’da buluşacak. 8 Ağustos’taki organizasyonda, Ege ihracatının mevcut durumu görüşülecek, sorunlar ve çözüm yolları ele alınacak. Vali Cahit Kıraç, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, DTM İhracat Genel Müdürü Ziya Altunyaldız, üst düzey bürokratlar ve Ege İhracatçı Birlikleri yönetimi de katılacak.