Ege Başarının sırrı takım çalışması

Başarının sırrı takım çalışması

06.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de hayranlarıyla buluşan Merve Özbey, Forum Bornova’da sevenlerini mest etti, “İzmir’i seviyorum” dedi

Başarının sırrı takım çalışması

Çıkardığı her şarkıyla hit olan gençlerin sevgilisi Merve Özbey, önceki akşam Forum Bornova AVM’de sevenleriyle buluştu. Saat 21.30’da başlayan konsere ilgi yoğundu. Binlerce hayranı saatler öncesinde uzun kuyruk oluşturdu Özbey’i görüp dinlemek için. Kendisini de ünlü yapan “Duman” parçasıyla sahneye giriş yapan genç şarkıcı, ardı ardına en sevilen parçalarını seslendirdi. İzmirlilerle sık sık sohbet etti, boyunun kısalığından yakındı, herkesin kendisini göremediği için üzüldüğünü söyledi, “Evet maalesef ve maalesef 1.60 boyundayım. Keşke platform biraz daha yüksek olsaydı da herkes beni rahatça görebilseydi. Yapacak bir şey yok. Üst katta bulunanlar şanslı” dedi.

Haberin Devamı

Başarının sırrı takım çalışması
“Toprağı eşeledim”

Başarısını takım işine bağlayan Özbey, “Milyonlarca insanın uzun yıllar dinlemesi istediğimiz şarkılardı. Erdem Kınay’la beraber yaptığımız Duman ile pop müziğine yeni bir boyut verdik. Herkesin gönlüne dokunabilecek şarkılar seçmeye gayret ediyoruz. Tamamen bir ekip işi. Şu anki olduğum yere toprağı eşeliyerek geldim, tabiri cizse. Durmak yok, çalışmaya devam. İleride daha iyi parçalarla sevenlerimin karşısına çıkacağım. Müzik benim hayat felsefem ve çok seviyorum” diye konuştu.

Çeşme’ye yerleşecek

İzmir’i çok sevdiğini sık sık dile getiren Özbey, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İzmir benim için çok önemli bir yer. Medeniyetin kalesi. İleride emekli olmayı düşünürsem mutlaka Çeşme’den, İzmir’den ev almayı çok isterim.”