Ege Bebek hayalini deprem yıktı!

Bebek hayalini deprem yıktı!

17.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ayvacık’ta, 6 Şubat’ta meydana gelen 5.3’lük deprem, Köse çiftinin sadece evlerini değil, 10 yıldır kurdukları bebek sahibi olma hayallerini de yıktı. 2.5 aylık hamile olan Ramize Köse, korkunun etkisiyle bebeğini kaybetti

Bebek hayalini deprem yıktı

Çanakkale Ayvacık’a bağlı Yukarıköy’de yaşayan Ramize (32) ile Kadir Köse (33) çiftinin yaşadığı dram yürekleri sızlattı. 10 yıl önce evlenen ve 2.5 yıl önce düşük yapan Ramize Köse, bir süre önce yeniden hamile kaldığını öğrendi. Ancak çiftin çocuk hayallerini bu kez de 6 Şubat’ta meydana gelen, 5.3 büyüklüğündeki deprem yıktı. Depremde evleri yıkılan çift, büyük bir korku ve panik yaşadı. Aynı gün fenalaşan Ramize Köse, kontrolleri için hastaneye götürüldü. Burada, karnındaki bebeğin kalbinin durduğu anlaşıldı. Kucağına almayı beklediği bebeğini kaybetmenin acısını yaşayan Ramize Köse ile eşi Kadir Köse çifti, büyük üzüntü yaşadı.

Psikolojik destek

Ramize Köse, bebeğini kaybetmenin acısıyla, depremde evlerinin yıkılması üzerine yerleştikleri konteyner eve kendini kapattı.
Bir haftadır konteyner evden dışarı adımını atmayan Köse, psikiyatri servisinde tedavi görmeye ikna edildi.

Köse, eşi Kadir Köse’yle birlikte ambulansla Ayvacık Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

İki sene sonra yine aynı dram

Depremde eşinin çok korktuğunu belirten Kadir Köse, “Evden çıkıp okulun yanına gelirken kendisi rahatsızlandı. Ezine ve Çanakkale’de hastaneye gittik. Bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bebeğimiz, 2.5 aylıktı. İki sene önce de böyle bir düşük olmuştu” diye konuştu.

Yazarlar