Ege Bergama’da sevindiren imza

Bergama’da sevindiren imza

19.02.2018 - 04:18 | Son Güncellenme:

İZMİR’in Bergama Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasındaki BETA A.Ş. işçilerini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve Genel İş Sendikası Genel Başkan Remzi Çalışkan’ın katılımıyla imzalandı.

Bergama’da sevindiren imza

‘Emekten yana olalım’

Haberin Devamı

Törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, dayanışmanın önemine değindi; “Eğer bir yerde bir sistem problemi varsa burada ezilenler de, sömürülenler de bir şekilde dayanışma sergilemek durumunda. Bugün artık Türkiye’de siyasi düşünceniz ne olursa olsun, herkes emekten yana taraf olmak zorunda. Bu duygularla hepinize sağlıklı, uzun ve başarılı bir iş yaşamı diliyorum” ifadesini kullandı. Gönenç, mutlu olduğunu belirtti, bu tür sözleşmelerin örnek olması gerektiğini kaydetti.

‘Her zaman yanımızdalar’

Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, “Toplu sözleşmeler alın terimizin karşılığını alma noktasında çok önemlidir” dedi. DİSK Genel Başkanı Kani Beko, “DİSK olarak bizim kardeş konfederasyonlarımız var. KESK, TTB, TMMOB, Barolar Birliği, Diş Hekimleri Federasyonu gibi. Her zaman bizim yanımızda, işçilerin yanında yer aldılar” diye konuştu.

Yazarlar