Ege Bir buçuk saatte kalıcı güzellik

Bir buçuk saatte kalıcı güzellik

12.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Derya Bozkayalar Kalıcı Makyaj Stüdyosu Kurucusu Derya Bozkayalar, kalıcı makyajın mutlaka konunun uzmanları tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

Bir buçuk saatte kalıcı güzellik

Derya Bozkayalar Kalıcı Makyaj Stüdyosu Kurucusu Derya Bozkayalar, kalıcı makyajın mutlaka konunun uzmanları tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Kalıcı Makyaj Sertifikası aldıktan sonra İzmir ve İstanbul’da farklı yerlerde çalıştığını ve Alsancak’ta kurduğu stüdyoyu kısa süre önce Bayraklı’ya taşıdığını dile getiren Bozkayalar, dünyaca tanınan markalı ürünleri kullandıklarını, ürünlerin bitkisel ve organik olduğu için bir yan etkisi bulunmadığını ifade etti.
Bozkayalar, “Uygulama yapılan ürünlerin kalitesini ve içeriğini sorgulamalı. Mümkünse daha önce yapılan uygulama örneklerini de incelemeli. Uygulama yaklaşık 1 buçuk saat sürüyor ve lokal anestezi yapıldığı için ağrı hissedilmiyor dedi. Bozkayalar, Türkiye’de kalıcı makyaj alanında uluslararası nitelikte ilk defa gerçekleştirilen Wulop Turkey Yarışması’nda eyeliner dalında birincilik ve pudralama dalında ise ikincilik elde ettiğini dile getirdi.