Ege Böylesi ancak filmlerde olur

Böylesi ancak filmlerde olur

04.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Çanakkale’de köy kahvesi işleten Erdal Kartal, Kazı-Kazan’da 60 bin YTL buldu. Sevinci, beyninde ur çıkmasıyla kabusa döndü. Eski sağlığına, kazandığı para sayesinde kavuştu

Böylesi ancak filmlerde olur

Şansını denedi, kazandı
ERDAL Kartal... 35 yaşında, evli, iki çocuk babası... Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi’ne bağlı Evciler Köyü’nde yaşıyor, kahvehane işletmeciliği yapıyor. Son birkaç ayda yaşadıkları, Yeşilçam melodramlarına konu olacak türden... Uzun süredir baş ağrılarından şikayetçi olan Kartal, haziran ayında alışverişe gittiği Bayramiç’te, şansını denemek istedi ve tanesi 50 Kuruş’tan 6 Kazı-Kazan bileti satın aldı.

Acı gerçekle şok oldu
GERÇEKTEN de talih kuşu onu buldu ve 60 bin YTL’lik ikramiye kazandı. Kartal, önce 17 bin YTL’lik Bağ-Kur borcunu ödedi ve uzun süredir çektiği baş ağrılarının sebebini öğrenmek, tedavi olmak için Çanakkale Devlet Hastanesi’ne koştu. Yapılan tetkikler sonucunda, beyninde ur olduğu görüldü. Büyük şok yaşayan genç adamın adeta dünyası yıkıldı, yaşadığı sevinç kabusa döndü. Kartal, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

‘Para çıkmasa ölecektim’
BURADA yapılan ameliyatla, beynindeki ur temizlendi. Sağlığına kavuşmak için 20 bin YTL harcadığını anlatan Kartal, “Hayatımı, Kazı-Kazan’a borçluyum” dedi. Para çıkmasa, Bağ-Kur borcunu ödeyemeyeceğini, hastaneye gitmeyeceğini ve ameliyat olamayacağını belirten Kartal, “Belki de şimdi hayatta olmayacaktım. Allah bana böyle yardım etti. İnşallah herkes benim gibi şanslı olur” diye konuştu.