Ege BU BİR ÖDÜLDÜR

BU BİR ÖDÜLDÜR

30.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yönetime gelmek için yılmadan mücadele etmem kongre üyelerine cazip geldi. Bu sayede zor seçimi kazandım. Bir bakıma camiamız beni ödüllendirdi Teknik Direktör Altıparmak’ın durumu hakkında henüz karar vermedik. Kendisini tanımıyorum ama belirsizliğe rağmen sabırla beklemesi hoşuma gitti

BU BİR ÖDÜLDÜR

Altay’da 342 üyenin katılımıyla yapılan, 304 geçerli oyun kullanıldığı olağanüstü genel kurulda 75 oy alan Mustafa Kaplakaslan’a karşı 229 oyla galip gelerek başkanlık koltuğuna oturan Ömer Hızlıok, “Küsmedim ve kazandım. Camia, 4. kez aday olmamı ödüllendirdi” dedi. Hızlıok, “Son kongrede üyelere en cazip gelen özelliğim, yılmadan mücadele etmem oldu. Zaten Altay’ın bugünlerde en çok ihtiyacı olan şey de yılmadan çalışmak” dedi.

Bütçe açığı kapanacak
“Hedefimiz şampiyonluk” diyen Hızlıok, “Bütçemiz 6 milyon 180 bin TL. Şu an 2 milyon 750 bin TL açık var. Bunu kapatmak için bazı formüller geliştirdik. Şampiyonluğa oynayan bir takıma ortalama 750 bin TL prim dağıtılıyor. Bu parayı avans vereceğiz. Şampiyonluk dışındaki her sonucu başarısızlık kabul edip, prim avansını maç başı ödemelerine sayacağız. Şampiyon olursak bu meblağ prim olarak futbolcunun olacak, maç başı ücretler de ödenecek” dedi. Hızlıok, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’la ilgili olarak şunları söyledi: “Geçmiş dönemin teknik patronu olduğu için ön yargılı değilim. Hatta çok zor ve belirsiz dönemde sabırla beklemesi, takımı kampa götürmesi hoşuma gitti. Kendisini hiç tanımıyorum. Nasıl bir hedef koyduğunu da bilmiyorum. Kendisiyle oturup konuştuktan sonra karar vereceğiz.”


İşte Altay’ın yeni yönetimi
İşte Altay’ın
yeni yönetimiİşte Altay’ın
yeni yönetimi

Altay’da Ömer Hızlıok başkanlığında görev yapacak yeni yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor: Selim Koçbey, Mustafa Tosunlar, Mehmet Dülger Karaoğlanoğlu, Habib Sak, İsrael Aruh, Polat Özen, Yaşar Ötnü, Giuliano Gloghini, Ercüment Atik, Mustafa Tavaslı, Hamza Aslanoğlu, Ergül Gülbent, Altay Mol, Muhammet Ali Tomey ve Şentürk Apapydın.

Federasyonun kararı önemli

Hızlıok, sözlerini şöyle sürdürdü: “Federasyonun şike konusunda vereceği kararlar, Altay’ı yakından ilgilendiriyor. Büyük ihtimalle yine 1. Lig’de yer alacağımızı düşünüyorum. Kadromuz buna göre şekillenecek. Anlaştığımız, söz aldığımız futbolcular da 1. Lig kalitesinde.”Yeni yönetimin anlaştığı ilk futbolcunun, 2008-09’da Altay forması giyen, geçen yıl Mersin’de oynayan Erdal olduğu öğrenildi.

Golcü Yunus geliyor

Transferi kesinleşen isimlerden birinin de Buca ve KSK’de forma giyen golcü Yunus olduğu bildirildi. Yönetim, bir-iki futbolcunun işini de bir hafta içinde bitirecek. Geçen sezon 2-1 kaybedilen Linyit maçı sonrası Ahmet Taşpınar’ın gazabına uğrayan kaleci Cenk de takıma dönecek. Tecrübeli file bekçisinin futbolcu olarak mı, yoksa ‘Sportif Direktör’ unvanıyla mı görev yapacağı netleşmedi.