Ege Burhaniye’de yat limanı yenileniyor

Burhaniye’de yat limanı yenileniyor

16.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Burhaniye Belediyesi, yat limanını amacına uygun işletmeye sunmak için çalışmalara devam ediyor, kapasite artılıyor, yüzer iskele inşa ediliyor

Burhaniye’de yat limanı yenileniyor

Burhaniye Belediyesi, İskele Mahallesi’nde bulunan yat limanını amacına uygun işletmeye sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Yenilikler ilk olarak güvenlik çalışmalarıyla başladı. Ardından teknelerin daha güvenli bir şekilde bağlanması adına tonoz dökümleri yapılarak deniz içine yerleştirilmesi yapıldı. Yenileme çalışmaları ara vermeden devam ederken geçtiğimiz günlerde yüzer iskele yapımına başlandı. Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından devam eden yüzer iskele yapımı işleri yanı sıra yeni tonoz dökümleri de devam ediyor.

Haberin Devamı

150 tekneye hizmet

Yat limanı içinde davam eden işleri yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır yürütülen çalışmalar konusunda bilgi aldı. Limanın kapasite artışından sonra 150 tekneye aynı anda hizmet verebileceğini vurgulayan Başkan Necdet Uysal “Burhaniye’nin menfaatleri ve geleceğini iyi yönde şekillendirebilmek adına çalışıyoruz. Yat limanımız Burhaniye’mizin çehresini değiştirebilecek, gelişimine olumlu yönde katkı sunabilecek ve Belediyemize ciddi bir mali gelir sağlayacak velinimettir. Çalışmalarımızı en başından beri bunun bilincinde olarak planladık ve o yönde devam ettiriyoruz” dedi.