Ege Büyük Altay’a Büyük sponsorluk

Büyük Altay’a Büyük sponsorluk

06.07.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda Süper Lig'de İzmir'i temsil edecek olan Altay ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Büyük Altay’a Büyük sponsorluk

Törene,  İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdürü Veysi Kubba, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, hastane yönetimi ve Altay yönetimi katıldı. Sponsorluk kapsamında 2021-2022 sezonu boyunca Altay Spor Kulübü Futbol Takımı ve teknik heyetin sağlık kontrolleri İEÜ Medical Park İzmir Hastanesi tarafından sağlanacak.

Haberin Devamı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park Hastanesi olarak kurulduğu yıldan bu yana spora her zaman destek vermenin en önemli misyonlarından bir tanesi olduğunu söyleyen Kubba, “Bizler, bu sene İzmir’imizi Süper Lig’de temsil edecek Altay Spor Kulübü’ne sağlık sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz. İEÜ Medical Park Hastanesi olarak tüm sağlık ihtiyaçlarınızda sizlerin yanınızdayız. Bu birlikteliğin 10. yılımızda başta güzel İzmir’imiz olmak üzere her iki tarafa da hayırlı olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Güzel iş birliği ve ev sahipliği için İEÜ Medical Park Hastanesi’ne teşekkürlerini ileten Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise, “İzmir’imize ilkleri yaşatan güzide sağlık kurumlarından İEÜ Medical Park Hastanesi ile iş birliği yapmak bizler için büyük gurur. Gerçekleştirdiğimiz bu sağlık sponsorluğunun, iş birliğimizin sadece bir parçası olarak görüyorum. Yönetimimizle birlikte 5 yılda yaptığımız hizmetler sonucu İzmir'i Süper Lig'de temsil edeceğiz. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen Kubba ailesine teşekkür ediyor ve ilk sponsorluk anlaşmasını İEÜ Medical Park Hastanesi ile yapmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.