Ege Büyükkarcı’dan basketbol şubeye güvenoyu

Büyükkarcı’dan basketbol şubeye güvenoyu

28.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kadrosunu tepeden tırnağa yenileyen Pınar Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı oluşturdukları takıma inandığını açıkladı, “Önceliğimiz taraftarımızın gurur duyacağı bir oyun. Ardından zaten başarı da gelecektir” dedi

Büyükkarcı’dan basketbol şubeye güvenoyu

Türkiye Sigorta, Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yine başarı kovalayacağı sezon öncesinde kadrosunu 6’sı yeni yabancı 12 transferle tepeden tırnağa değiştiren Pınar Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı, oluşturdukları takıma güvendiklerini söyledi. Ligde sezonun ilk maçında cumartesi günü Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayıp, ardından Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk hafta sınavında 5 Ekim Çarşamba akşamı Yunan temsilcisi AEK’yı konuk edecek Karşıyaka’da Büyükkarcı, kulübün sosyal medya sayfalarına açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, “Bizim birinci önceliğimiz Karşıyaka taraftarına gurur verecek bir oyundur. Antrenör Ufuk Sarıca’nın bunca zamandır yaptığı kadro mühendislikleri gayet iyi. Bence çok iyi bir kadro yapılanması var” dedi.
‘Destek muhteşem’
Karşıyaka taraftarını öven Başkan Turgay Büyükkarcı, “Karşıyaka taraftarı muhteşem bir taraftar. Biz taraftarı olan, ekolü olan bir kulübüz. O yüzden de Karşıyaka taraftarı her sene takımını desteklediği gibi dünyanın her yerinde takımı destekleyeceğinden en ufak şüphemiz yok. Zaten kombine satışları da bunu gösteriyor. Hazırlık maçında da 5 bin kişiye oynadık. Neredeyse dünya üzerinde çok ender görülecek bir olaydır. O yüzden de Karşıyaka taraftarının her halükarda takımını destekleyeceğinden hiç şüphem yok” açıklamasını yaptı.