Ege Büyükşehir İzmir’in camilerini yeniliyor

Büyükşehir İzmir’in camilerini yeniliyor

01.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Camiler Haftası nedeniyle Ekim ayı içerisinde 60 caminin temizliğini gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki tüm camilerin boya, bakım, onarım, bahçe düzenlemesi gibi ihtiyaçlarını gidermek üzere çalışma başlattı

Büyükşehir İzmir’in camilerini yeniliyor

Son bir ay içinde halıların yıkanmasından camların silinmesine, tuvalet ve abdesthane gibi bölümlerin dezenfekte edilmesinden avizelerin temizliğine kadar camilerde çalışmalar yapan Büyükşehir, startı Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nde verdi.

İZMİRGAZ, Konak’ta sıra beklemeyi bitirdi
İZMİRGAZ’ın Konak Abone Merkezi, doğalgaz işlemlerini zaman kaybetmeden yapmak isteyen İzmirlileri bekliyor. İzmirgaz’dan yapılan açıklamada Karşıyaka ve Halkapınar’da bulunan abone merkezlerinin artan başvurular üzerine kapasitelerinin üzerinde hizmet vermeye başladığı, Konak’ta bulunan abone merkezinin ise müşterilere sıra beklemeden hizmet verebilecek durumda olduğu belirtildi.
İZMİR DHA

Bisikletli yaşama büyük adım atıldı
Perşembe Akşamı Bisikletçileri’nin öncülüğünde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bianchi firmasının sponsorluğunda gerçekleştirilen “1. İzmir Bisiklet Festivali”, Urla’ya yapılan turla son buldu. Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen bisiklet tutkunlarının toplandığı festivalde, yaklaşık 300 bisikletçi, dört gün boyunca İzmir ve çevresinde bisikletleriyle turlara katıldı. Ülke genelinde bisikletli yaşamın dikkate alınması istemiyle turlar yapan katılımcılar, birçok ilçede bisikletli yaşamın keyfini paylaştı.
İZMİR DHA

Gıda güvenliği çarpıcı örneklerle anlatıldı
Bornova Belediyesi, Kalder İzmir Şubesi ve Gıda Güvenliği Derneği Ege Bölge Temsilciliği tarafından Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 5. Güvenli Gıda Günleri’nde “Gıdada izlenebilirlik” tüm yönleriyle tartışıldı. Etinlik kapsamında düzenlenen panelde konuşan GGD Başkanı Samim Saner, sağlıksız gıdaların insan hayatında trafik kazaları kadar etkili olduğunu söyledi.
İZMİR Milliyet