Ege Cağ kebabını bütün Ege’ye sevdirecekler

Cağ kebabını bütün Ege’ye sevdirecekler

09.09.2017 - 03:53 | Son Güncellenme:

İzmirlilerle cağ kebabını buluşturan Babadan restoran zinciri, 2018 yılındaki hedeflerini açıkladı.

Cağ kebabını bütün Ege’ye sevdirecekler

Üçü İzmir’de biri Manisa’da bulunan Babadan restoranlarının koordinatörü Mehmet Atiş, İzmir’de bir marka haline geldiklerini söyledi. 2018 planlamasında yeni şubeler açarak tüm Egelilerle buluşacaklarını müjdeleyen Atiş, bölgede cağ kebabının vazgeçilmez damak tadı haline geleceğini kaydetti.

Haberin Devamı

Sırada Çeşme ve Kuşadası var

Atiş, “Yakın zamanda Manisa merkezde yeni bir şube daha açtık. Kısa sürede gördük ki cağ kebabı, Egelilerin damak tadıyla büyük uyum içinde. Balıkesir, Turgutlu ve Alaşehir’den özel olarak seçtiğimiz hayvanlardan getirdiğimiz etlerle asırlık bir lezzet olan cağ kebabı ustalarımızın elinden eşsiz bir tatla Egelilerle buluşuyor. 2018 yılı hedeflerimizde Çeşme, Kuşadası, Alaçatı’da da birer şube açmayı planlıyoruz” dedi.