Ege Çetiner’in kostümü İtalya’da birinci

Çetiner’in kostümü İtalya’da birinci

04.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İZMİRLİ ünlü modacı Hanife Çetiner, ödül koleksiyonuna bir yenisini İtalya’dan ekledi.

Çetiner’in kostümü İtalya’da birinci

Çetiner’in, 1-13 Ekim tarihleri arasında 80 ülkenin katılımıyla Roma’da yapılan Miss International Yarışması’nda ülkemizi temsil eden Hülya Habil için hazırladığı kıyafet “En iyi ulusal kostüm” ödülüne layık görüldü.

‘Hissetmiştim’
YARIŞMADA ilk 7’ye girerek ülkemizi başarıyla temsil eden Asil Çağıl Organizasyon’un İstanbullu modellerinden Habil, “Ulusal kostümle jürinin karşısına çıktığımda birincilik alacağımı, hayranlık dolu bakışlardan hissetmiştim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ege Park Balçova onunla şenlenecek
POP müziğin sıradışı sesi Hande Yener, bir kez daha İzmir’de... Sevilen şarkıcı yarın akşam saat 20.00’de Ege Park Balçova’da sahne alacak. Hande, ücretsiz etkinlikte dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek, alışverişe gelenlere unutulmaz saatler yaşatacak. Sahne performansının yanı sıra dansları ve ilginç kostümleriyle de yine adından söz ettirecek.

Yaralı kuş emin ellerde
İZMİR Mavişehir sahilinde boynundan ve kanatlarından yaralı flamingo bulundu, Karşıyaka Belediyesi Hayvan Polikliniği’ne teslim edildi. Burada tedaviye alınan kuşa, beslenmesi için de İzmir Kuşcenneti’nden özel yem getirildi. İyileştikten sonra doğaya salıverileceği belirtildi. Başkan Cevat Durak da, “Her türlü hayvana müdahale edilebilecek ekibe ve donanıma sahibiz” diye konuştu.