Ege ‘Çözüm üreterek ekmeğimizi büyüttük’

‘Çözüm üreterek ekmeğimizi büyüttük’

31.12.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yeni yıl öncesi belediye emekçileriyle bir araya geldi,

‘Çözüm üreterek ekmeğimizi büyüttük’

 

 “Hiç yılmadan, yıkılmadan, dimdik ayakta mücadele ederek ve her seferinde çözüm üreterek, geldiğimiz zaman borç batağında olan Efes Selçuk Belediyesi’ni ölüyü topraktan çıkarıp nefes almasını sağlayıp büyütüp delikanlı yapabilecek bir pozisyona getirerek geçti beş yılımız. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun” dedi.

Haberin Devamı

‘Çalıştıkça umut tohumları yeşerir’

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, her yeni yılın yeni umutlar barındırdığını ifade etti, “Çalıştıkça umut tohumlarının yeşerdiğini görür, daha çok motive olur, daha fazla emek harcarız. Durmaksızın ilerleyen zaman bizi hayallerimize taşıma aracı haline gelir. 2024 yılını da ‘Marka Kent Efeler’e hizmet için en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi. 

‘İyi günde, kötü günde yanındayız’

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, mesai arkadaşlarının yeni yılını kutladı, “Biliyorsunuz çok zor bir yıl geçirdik. Deprem, ekonomik kriz, afetler...Seferihisar Belediyesi olarak herkesin yardımına sizler sayesinde koştuk. Seferihisar sizler sayesinde bu kadar güzel. Bizim için emekleriniz çok kıymetli. 2024 yılında da, sonraki yıllarda da her zaman bir arada ve dayanışma içinde olacağız” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

Esnafa yeni yıl hediyesi

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, yılbaşı öncesi ilçe esnafıyla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı, kendilerine yılbaşı hediyesi olarak ajanda da armağan etti. Özkan, “Birlik ve beraberlik ruhuyla bugüne kadar sürdürdüğümüz hizmetlerimizi 2024 yılında da sürdürmeye devam edecek ve esnafımızın sesi olmayı sürdüreceğiz” ifadesinde bulundu. 

‘Daha güzel hizmetleri hayata geçireceğiz’

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı, “Geçtiğimiz yılın zorluklarına rağmen birlikte gösterdiğimiz dayanışma ve kararlılıkla başarılar elde ettik. 2024 yılında birlik, beraberlik ve sağlık içerisinde daha güzel hizmetleri hayata geçireceğiz. Daha yaşanılabilir bir Burhaniye için, siz değerli hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için ilk günkü istek ve hevesimizle Burhaniye’mize değer katarak çalışacağımız güzel bir yıl diliyorum” diye konuştu. 

Personelle pasta kesti

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 2023‘ün son mesai gününde meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürlerle birlikte yeni yıl pastası kesip tüm personelin yeni yılını kutladı. Ülke çapında yaşanan felaketlere rağmen yatırımlar ve hizmetlerle dolu bir beş yıl geçirdiklerini belirterek, bunda Bornova Belediyesi’nin nitelikli ve özverili personelinin büyük katkısının olduğunu söyleyen İduğ, yeni yıl pastası kesip tüm personelin yeni yılını kutladı.

Haberin Devamı

Modern Karabağlar’ı yaratacağız!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyelerinin yanı sıra ana hizmet binasında görev yapan çalışanlarla ayrı ayrı bir araya geldi, “Modern, yaşanabilir bir Karabağlar’ı hep birlikte yaratacağız. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte yüzünüzün güldüğü bir yıl diliyorum” dedi.

Güzelbahçe için el ele çalışacağız

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, çalışanların yeni yılını kutladı. Başkan İnce konuşmasında, “Uzun süredir birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarımızla bir yarışa girdik. Yarış bittikten sonra el ele verip hepimiz Güzelbahçemiz için çalışacağız. Benim için hissettiğiniz tüm iyi duyguları bu yarışta olan tüm arkadaşlarımıza göstermenizi istiyorum. Huzurla bu seçimi tamamlayalım” dedi.