Ege ‘Değişim ateşini yakma zamanı geldi’

‘Değişim ateşini yakma zamanı geldi’

13.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Değişim Grubu Başkan Adayı Ali Yenidoğan, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen bahar kokteylinde meslektaşlarıyla bir araya geldi.

‘Değişim ateşini yakma zamanı geldi’

“Artık değişim ateşini yakma zamanı geldi” diyen Yenidoğan, 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçim öncesinde yönetim, disiplin ve denetleme kurulu adaylarını da tanıttı. Odanın sorunlarının çözümü için birliktelik ve demokrasinin önemine dikkat çeken Yenidoğan, şeffaflık ilkesiyle denetlenebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışını egemen kılacaklarını vurguladı. İzmir’de dolaylı çalışanlarda eklendiği zaman 35 bin kişiye yakın bir meslek çalışanı olduğu bilgisini veren Yenidoğan, bu insan kaynağını ve bilgi birikimini örgütlü bir yapıda birleştirerek sorunların çözümü için köprü vazifesi göreceklerini dile getirdi. Kentteki önemli sayıda oda üyesinin de gücünü arkalarına alarak bir değişim hareketi başlatmak istediklerini belirten Yenidoğan, “Sektörün sorunlarına ve haksız rekabete karşı bir duruş sergileyeceğiz. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın TÜRMOB ile E-Birlik online sistemine göre bir fiyat birliği ve istikrarının olması için gerekli denetlemeleri yapacağız. Odamızdan uzaklaşan üyeleri yeniden kazanabilmek için onlarla temas halinde olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Yenidoğan’ın listesi

Aday Yönetim Kurulu Listesi: Ertuğrul Davudoğlu, Beyazıthan Güngelen, Ali Yenidoğan, Ayhan Kaya, Hakan Güvener, Sevide Yorgun, Meral Mavi, Latife Kaya Gündüz, Hüseyin Özer Diker
Asil Denetim Kurulu Listesi: Mehmet Deniz Gezer, Şengül Ulutürk, Murat İrem

Disiplin Kurulu: Aslı Enis, Erkan Bozbey, Pervil Koç, Ramazan Ergin, Selda Akpak