Ege ‘Depremzedelerin 24 saat yanındayız’

‘Depremzedelerin 24 saat yanındayız’

27.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları doğrultusunda depremden etkilenen bölgelerde mağdur durumda bulunan vatandaşa destekler sürüyor.

‘Depremzedelerin  24 saat yanındayız’

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları doğrultusunda depremden etkilenen bölgelerde mağdur durumda bulunan vatandaşa destekler sürüyor. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk ve beraberindeki Zabıta Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Acil Müdahale Timi ekipleri Çamönü, Karakörklü, Dingilleri, Yeniceköy, Karaköy, Selçikli, Musalar ve Gökçeahmet mahallelerini tek tek ziyaret ediyor, depremzedelerin ihtiyaçlarını temin ediyor.
AFAD yetkilileri ile koordineli bir şekilde çalışan ekipler, depremzedeler için çadır kurmanın yanı sıra çorba ve soğuk sandviç dağıtımı da yapıyor.

Haberin Devamı

Dualar Elazığ’a

Akhisar’da yaşanan depremin yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirten Başkan Besim Dutlulu, “Yardım kampanyasına dahil olmak isteyenler AFAD ile 0 312 258 2323 numaralı telefondan iletişime geçebilir. Elazığ’da yaşanan felaketin ardından yardım bekleyenlerin duygularını ve hassasiyetini paylaşıyoruz. Dualarımız bölge halkıyla” dedi.