Ege Dikili’de tasarruf zamanı

Dikili’de tasarruf zamanı

06.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dikili Belediyesi, oturma bakları, çöp konteynerleri ve sepet çöp kutularını üretmeye başladı. Başkan Mustafa Tosun, “Tasarruf elde ediyoruz” dedi.

Dikili’de tasarruf zamanı

Dikili Belediyesi, park ve yeşil alanlara diktiği mevsimlik çiçeklerin üretimini kendisi yaparak başladığı tasarruf hamlelerine oturma bankları ile çöp konteynerleri ve sepet çöp kutularını ucuz maliyetle üretmeye ve kente kazandırmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında ilk etapta 20 adet oturma bankı, 50 adet çöp konteyneri ve 150 adet çöp sepetinin üretimi yapıldı. Kent merkezinden start verilen projenin yaz sezonunda tüm kente yayılması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Fiziksel iyileştirme

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Temizlik İşleri Müdürü Hasan Hüseyin Elma, “Belediye Başkanımız Mustafa Tosun’un büyük hassasiyet gösterip, destek verdiği projemiz kapsamında okul ve ibadethanelerde çevre temizliği, musluk, terlik ve ayakkabı dolabı başta olmak üzere eksik donanımların temin edilmesi ile iç ve dış cephe yıkama çalışmalarını periyodik aralıklarla sürdürüyoruz” dedi. Başkan Mustafa Tosun da, “Fiziksel iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Merkez, kırsal ayrımı yapmaksızın kentteki temizlik kalitesinin en üst seviyede olması için kentin muhtelif yerlerine kendi üretimimiz çöp konteyneri ile sepet çöp kutusu yerleştiriyoruz. Projemizde hem tasarruf elde ediyoruz hem de hizmette devamlılığı sağlıyoruz” diye konuştu.