Ege Ege-Koop’a şeker gibi kredi desteği

Ege-Koop’a şeker gibi kredi desteği

24.11.2017 - 06:09 | Son Güncellenme:

Ege-Koop ve Şekerbank, İzmir Körfezi Evleri Projesi’yle ilgili protokol imzaladı. Her üyeye hissesi başına 270 bin liraya kadar finansman desteği sağlanacak...

Ege-Koop’a şeker  gibi kredi desteği

Ege-Koop ile Şekerbank arasında ‘Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi’ne ilişkin kredi protokolü imzalandı. Şekerbank Aliağa Şubesi’ni kapsayacak protokole Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek ile Şekerbank Aliağa Şube Müdürü Ercan Doğan imza attı. Protokol kapsamında, konut sahibi olmak isteyen kooperatif üyelerine uygun faiz oranları ve 120 aya varan vadelerle sunulacak. Kooperatif üyelerine kullandırılacak konut kredisinde, her üyeye hissesi başına 270 bin TL’ye kadar finansman desteği sağlanacak. 12 aylık vadelerle faiz oranları yüzde 0.07’ye çekileceki 120 aya varan vade fırsatları sunulacak.

Haberin Devamı

‘Fiyatlar artacak’

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, günümüzde bankaların sadece tamamlanan konutlara kredi verildiğine dikkat çekti, “Ege-Koop’a duyulan güven net bir şekilde gösteriliyor” dedi. Aslan, kooperatif üyelerine, “Şekerbank’ın sağladığı kredi desteğini iyi değerlendirin” dedi. Aslan, önümüzdeki günlerde hem konut maliyeti hem de konut satış fiyatlarının yükseleceğini belirtti.

Son başvuru 30 Kasım!

Aslan, kredi uygulamasına 30 Kasım 2017’ye kadar başvurabileceğini söyledi. Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Öcal Uluç ise Ege-Koop’a duyulan güvene dikkat çekti, Şekerbank’a destekleri için teşekkür etti. Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek ise 64 yıldır müşterilerinin ihtiyaçlarına ‘özel terzi’ usulü hizmet sunduklarını ifade etti.