Ege Ege-Koop’un açılımı Ankara’dan başlıyor

Ege-Koop’un açılımı Ankara’dan başlıyor

11.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

13 Mart’ta Başkent’te düzenlenecek gökemli resepsiyonla Ege-Koop’un Ankara Temsilciliği hizmete girecek

Ege-Koop’un açılımı Ankara’dan başlıyor

Marka değerini ulusal düzeye çıkarmak yönünde ilk adımı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 28. Olağan Genel Kurulu’nda aldığı “Türkiye’ye Açılım” kararı ile atan Ege-koop, Ankara Temsilciliği’ni açıyor. Bugüne kadar Başkent’te temsilcilikleri olmayan İzmir iş ve sivil toplum kuruluşları arasında da bir ilke imza atacak olan Ege-Koop, Ankara Temsilciliği ile hem marka değerini zirveye taşıyacak hem İzmir’in EXPO 2020 adaylığı yolunda en önemli ayaklardan biri olan sivil inisiyatifin oluşturulmasına öncülük edecek hem de İzmir’in her türlü sorun ve sıkıntısının takibini sağlayacak.
Ege-Koop, artık ulusal bir marka oluyor. Ege-Koop Ankara Temsilciği 13 Mart’ta, JW Marriott Ankara Otel’de düzenlenecek görkemli tören ve açılış kokteyliyle hizmete girecek. Açılış resepsiyonuna, iş, siyaset, sanat ve basın camiasının önde gelen isimlerinin katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

EXPO’ya destek
Ege-Koop Ankara Temsilciliği’nin, İzmir’in EXPO adaylığına da büyük katkı sağlayacağını belirten Genel Başkan Hüseyin Aslan, “Türkiye’nin, Ege-Koop’a ihtiyacı var. Üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Organ nakli karakteri değiştirir
Çeşme Kaymakamlığı ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün ortak organizasyonuyla düzenlenen “Kitaplarla Sörf” etkinliğine yazar Canan Tan katıldı. Tan, etkinlikte “En Son Yürekler Ölür” kitabında organ nakli konusunu ele aldığı hatırlatarak, “Orada savunduğum bir tez var. Bazı kesimlerce kabul görüyor ama tıp dünyası biraz sağır kalıyor. Konu şu: Organ alan kişi, organı aldığı kişinin karakterlerinden bir şeyler alır mı? Çok net örnekler var” ifadesini kullandı.
Çeşme DHA

Haberin Devamı

Kök hücre kullanarak diş üretimi
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen Diş Hastalıkları Tedavisi Sempozyumu’nda 15-20 yıl içerisinde insanların kendi kök hücrelerinden laboratuvar ortamında diş üretilebileceği belirtildi. Fakülte, serbest diş hekimlerine yönelik olarak 1. Diş Hastalıkları Tedavisi Sempozyumu’nu düzenledi. Sempozyuma kök hücreden diş üretimi alanında çalışmalar yapan, Illinois Üniversitesi Brodie Laboratuvarı Genetik Departmanı’ndan Prof. Dr. Thomas G. H. Diekwisch ve Prof. Dr. David Ricketts da konuşmacı olarak katıldı. İZMİR DHA

Yazarlar