Ege Eğitimde de Sevil Petrini!

Eğitimde de Sevil Petrini!

05.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Güzellik uzmanlığı sertifikası almak isteyenlerin adresi olan Sevil Petrini Beauty Academy, kurs bittikten sonra da katılımcılara desteğini sürdürüyor

Eğitimde de Sevil Petrini

Sigara ve alkolü bırakmak için gerçekleştirilen biorezonans terapisi uygulamalarıyla dikkat çeken Sevil Petrini Beauty Academy, güzellik uzmanlığı alanında hizmet veren işletmeler ile çalışanlar için zorunlu hale getirilen ‘Mesleki Yeterlilik’ belgesini almak isteyenlerin de vazgeçilmezi oldu. Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak İzmir Karşıyaka’da hizmet veren akademiden mezun olan öğrenciler, kısa sürede iş yaşamına atılıp, alanlarında başarılara imza atıyorlar.
Ülkemiz ve yurtdışında ödüller alan bir kurum olarak eğitimleri ile sektöre yön verdiklerini belirten Sevil Petrini, güzellik uzmanlığı, lazer epilasyon cihazı kullanımı, kalıcı makyaj, bölgesel incelme uygulamaları, dövme silme, klasik ve medikal cilt bakımı, tüm vücut masaj uygulama eğitimleri olduğunu söyledi. Petrini, “Derslerimizi tüm detayları ile işliyoruz. Örneğin ‘Klasik Cilt Bakımı’ eğitimini almış öğrencinin buradan çıktıktan sonra bu uygulamayı yapamama şansı yok. Eğitimlerimize talep çok ve yapılan geri dönüşler ise ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. Öğrenciler aldıkları eğitim sonrasında asla iş kaygısı yaşamazlar. Yurtdışından da öğrencilerimiz var. Kontenjanlar doldukça yeni sınıflar açıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘İlmek ilmek işliyoruz’

Hedeflerinin belgeli değil donanımlı uzmanlar yetiştirmek olduğunu ifade eden Petrini, “Öğrencilerimizi uygulama derslerinde sadece eğitim verip geçmiyoruz, adım adım, ilmek ilmek işliyoruz. Onların yetiştiklerini görene kadar eğitimlerimize devam ediyoruz. Eğitim süresi dolduktan sonra da her türlü sorularını cevaplamak, yardımcı olmak kursiyerlerimizin yanındayız” diye konuştu.