Ege ‘En coşkulu mitingimiz olacak’

‘En coşkulu mitingimiz olacak’

16.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘En coşkulu mitingimiz olacak’

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, “Gündoğdu’da 100 bin bayrak dağıtacağımız miting, İzmir’de bugüne kadarki en canlı buluşma olarak tarihe geçecek” dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yarın İzmir’de düzenleyeceği ortak miting öncesi, AK Parti İl Başkanlığı’ndaki çalışmalarda son aşamaya gelindi. İki liderin ilk kez halka birlikte sesleneceği tarihi buluşmayla, İzmir’de bugüne kadar yapılan en kalabalık mitingin gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Mitingin yapılacağı Gündoğdu Meydanı’na, daha önce İstanbul Yenikapı’daki miting için hazırlanan sahnenin aynısı kurulacak. Saat 13.30’da başlayacak mitingte, alana gelenlere sadece Türk bayrağı verilecek. Parti flamalarının yer almayacağı mitingde, İzmirlilere 100 bin bayrak dağıtılacak. Gündoğdu Meydanı’na rahatlıkla girilebilmesi için de gerekli planlamalar yapıldı, vatandaşlara 200 bin adet de su verilecek.

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, miting için tüm detayların düşünüldüğünü söyledi. Şengül, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi coşkuyla karşılayacağız. İzmir’de bugüne kadar yapılan en canlı ve en kalabalık miting olarak tarihe geçecek. İzmirli hemşehrilerimizi, pazar günü Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz” dedi.