Ege Erdal Kalkan’dan muhtarlara brifing

Erdal Kalkan’dan muhtarlara brifing

22.02.2011 - 00:59 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Bornova ilçe teşkilatının düzenlediği kahvaltılı toplantıda muhtarlarla buluştu.

Erdal Kalkan’dan muhtarlara brifing

İlçe Başkanı Hüseyin Özkan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan da katıldı.
Bornova’nın sorunlarının ve muhtarların özlük haklarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, hükümetin yaptığı yatırımlara değindi.
AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan da Torba Yasa olarak adlandırılan bütçe kanunlarıyla ilgili bilgiler verdi,
Kalkan, “Torba yasayla çiftçilerin, 31 Mayıs 2009 tarihi itibarıyle tarımsal sulamada kullanılan elektrik tüketiminden kaynaklanan her türlü borçları, icralık olup olmadığına ve geçmişte affa uğramış olup olmadığınaakılmaksızın taksitlendirilecek. Yasa çıktıktan sonra 2 ay içinde başvuranlar borçlarını, TEDAŞ ile sulh sözleşmesi imzalandığı takdirde 2 ayda bir ödemeli olarak 18 taksitle toplam 36 ayda ödeyebilecek” dedi.

Haberin Devamı

MHP’liler, Manisa’da birincilik sözü verdi
MHP Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, partilerinin genel seçimlerde, il genelinde en yüksek oyu alacağını iddia etti. Uğur Üncü, “Atatürk’ün dediği gibi ‘Çiftçi milletin efendisidir’ sözü ortadan kaldırılarak çiftçi köleleştirildi. Esnaf ve sanatkarımız da aynı durumda. Oturmuşlar toz pembe şarkılar söylüyorlar. Ama genel başkanımız bunun hesabını soracağını beyan etti. ‘Senin yakandan tutup Yüce Divan’da yargılayacağım’ dedi. Ben de genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye söz veriyorum. Seçimden Manisa 1’inci il olarak çıkacak. AK Partililer MHP’lilerin gözlerinin içine baksınlar. O gözümüzdeki iktidar ışığını görsünler. Biz iktidar olacağız” dedi. Milletvekili Mustafa Enöz de Ak Parti iktidarının 12 Haziran seçiminde yok olacaklarını ileri sürdü.