Ege ‘Gücümüzün farkındayız’

‘Gücümüzün farkındayız’

15.12.2017 - 03:40 | Son Güncellenme:

Süper Lig’e 14 yıl sonra dönerek 15 haftalık periyodu 27 puanla 6. sırada geçen Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna, “Bu takımın kapasitesi bulunduğu yerin çok daha üzerinde” dedi

‘Gücümüzün farkındayız’

Ligdeki ilk teknik adamlık deneyimini Göztepe’de yaşayıp alkış toplayan Tamer Tuna, “Sezon başında beklentilerim yapabileceklerimizle alakalıydı. Lige ne istediğimizi bilerek, sabırlı bir şekilde başladık. Tabi yeni çıkan takımlar için ilk sezon ligde kalmak zordur. Adaptasyon süreci zor olur. 15 haftalık süreç, beklediğimiz oyun anlamında iyi gelişti” diye konuştu. Her maçı kazanmaya dönük oynuyoruz. Performansımızı sürdürürsek ligi istediğimiz noktada bitireceğiz diyen teknik adam, “Takımın göstereceği gelişim aşaması, sezon sonu hedefini belirleyecek. Bu takımın kapasitesi bulunduğu yerin çok daha üzerinde umarım ikinci yarıda daha iyi seviyeye çıkarız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Öncelik Süper Lig

Ara transferde öncelikle Süper Lig’de oynayan futbolcuları tercih edeceklerinin sinyalini veren Tuna, “Takım planlamasıyla ilgili yöneticilerimizle, scout ekibimizle yalnız transfer döneminde değil sürekli konuşuyoruz. Kafamızda devre arasına dair dışarıdan transferle alakalı değil ligde oynayan oyuncularla ilgili düşünceler var. Organizasyonumuzu bozmadan daha fazla fayda sağlayacak oyuncu alacağız.”

BEŞİKTAŞ’IN TUR ŞANSI VAR!

Beşiktaş’ta geçtiğimiz 2 sezonda Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yaparak 2 şampiyonluk yaşayan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, siyah beyazlıların UEFA Şampiyonlar Ligi’nde eşleştiği Bayern Münih’e karşı tur şansının bulunduğunu söyledi. Tuna, “Beşiktaş’a başarılar diliyorum. Münih’teki ilk maçtan avantajlı sonuçla dönülürse Vodafone Park’ta skorun üstesinden gelip turu geçebilir. Kolay değil ama umarım gerçekleştirir, tüm temennim o” ifadelerini kullandı.