Ege Gurur duyuyorum!

Gurur duyuyorum!

21.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret eden Bakan Pakdemirli kentten övgüyle bahsetti, yapılan yatırımları gezdi planlanan yeni projelerle ilgili bilgiler aldı

Gurur duyuyorum

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Son 20 yılda kentin çağ atladığını vurgulayan Pakdemirli, “Denizli’yle gurur duyuyorum” dedi.
Denizli’de kendi ailesinden insanların da yaşadığını söyleyen Pakdemirli, şu vurguyu yaptı: “Kentin tamamen çehresi değişmiş. Çok ciddi altyapı yatırımları ile şehrin konforu sağlanmış. Belediyemizin sağlıklı bir finansal altyapıya sahip olması da bu işin daha ayrı bir memnuniyet verici kısmı.”
Denizli’nin, sanayisi, tarımı ve turizmiyle daha belirgin olarak fark edildiğini belirten Pakdemirli, sözlerini şöyle noktaladı: “Diğer kentlere Denizli örneğini bizim çok daha iyi anlatıyor olmamız lazım. Tekrar hizmetleriniz için teşekkür ediyor, Bakanlığımızın üstüne düşen bir konu olursa zaten bugüne kadar kapımız her zaman açıktı, bundan sonra da açık olmaya devam edecek.”
Bakan Pakdemirli’yi Denizli’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydeden Başkan Zolan, örnek projeleri sürdürdüklerini ifade etti, “İnsanlarımıza ve tüm canlılara, doğaya sahip çıkıyoruz. Denizlimiz, 2004’ten başlayarak bugün geldiği süreçle kıyaslanamayacak boyuttadır” dedi. Daha yapılması gereken işler olduğunu anlatan Başkan Zolan, bunları da yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.