Ege Hastanede infaz

Hastanede infaz

21.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cinayet zanlısı Özcan Kılıç, diş tedavisi için götürüldüğü hastanede, öldürdüğü Denizlispor’un amigosu Mehmet Çetin’in yakını A.Ç. tarafından 7 kurşunla vuruldu

Hastanede infaz

Özcan Kılıç (30), 29 Haziran 2011’de, çok yakın arkadaşı olan Denizlispor’un amigosu Mehmet Çetin’i (37) öldürdü. Cinayeti işlediğini itiraf eden Kılıç, cezaevine gönderildi. İntikam için bir yıldan fazla süredir bekleyen Mehmet Çetin’in yakınları, mahkum Özcan Kılıç’ı, Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde kıstırdı.

Haberin Devamı

Zemin katta bekledi

Saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Çetin’in amacasının oğlu A.Ç, ceazevi aracıyla sağlık merkezine getirilen Özcan Kılıç’ı 7 kurşunla öldürdü. Kaçmaya çalışırken iki jandarma eri tarafından yakalanan A.Ç, fotoğrafını çeken gazetecilere, “Herkes haddini bilecek. Mehmet Çetin’in kanı yerde kalmadı. Hak ettiği için Özcan’ı vurdum” diye haykırdı. Müebbet hapis istemiyle yargılandığı davası devam eden Özcan Kılıç, diş ağrıları artınca, cezaevi aracıyla Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne getirildi. Cinayetin ardından öldürülme korkusuyla yaşayan Özcan Kılıç, 6 jandarma eşliğinde, hastaneye getirildi. Röntgen çekimi için hasta mahkum, merkezin zemin katına indirildi. Burada Özcan Kılıç’ı bekleyen Mehmet Çetin’in amcasının oğlu A.Ç. (25), tabancasını çıkarıp 7 el ateş etti. Kurşunlardan 4’ü göğsüne, diğerleri başka yerlere isabet etti. 7 yerinden yaralanan Özcan Kılıç, hayatını kaybetti. Olay sırasında hasta ve hasta yakınları ile personel, panik yaşadı.

Haberin Devamı

Nasıl öğrendi?

Özcan Kılıç’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kılıç’ı öldüren A.Ç.’nin emniyetteki ifadesinden sonra mahkemeye sevk edileceği bildirildi. Polis, A.Ç’nin, Özcan Kılıç’ın oraya gideceğini, nasıl öğrendiğini araştırıyor.