Ege Hastanede patlama ve yangın paniği

Hastanede patlama ve yangın paniği

26.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Manisa Uzunyol Caddesi’ndeki Özel 8 Eylül Hastanesi’nde, patlama ve yangın paniği yaşandı.

Hastanede patlama ve yangın paniği

Saat 21.30’da sızıntı yapan oksijen tüpü patladı. Ardından çıkan küçük çaplı yangında, teknisyen Nurettin Ata’nın (28) vücudunda yanıklar meydana geldi. Personelden Ahu Kurşun (27) ve Hayal Duman (27) ise dumandan etkilendi. Olay sırasında hastane tahliye edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede gelerek yangını büyümeden söndürdü. Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan üç kişiden Nurettin Ata, İzmir’deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi.

Haberin Devamı

İki kişi öldü kucaktaki bebek yaralı kurtuldu
Manisa’nın Selendi İlçesi’nde saat 09.30 sıralarında Tavak Köyü’nden Selendi’ye gelen Ali Osman Eroğlu’nun (60) kullandığı 45 U 5374 plakalı otomobil ile ehliyetsiz M.Y.’nin (17) kullandığı 10 VC 355 plakalı sepetli motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklette bulunan Zeynep Yıldız (60) ile Memnune Yıldız (36) hayatını kaybetti. Sürücü M.Y. ve annesi Memnune Yıldız’ın kucağında bulunan 2 yaşındaki Semanur Yıldız ise ağır yaralandı.

Korsan cinsel ilaç dolu kamyonet elegeçirildi
İzmir Polisi, Bornova Pınarbaşı Semti’nde bir kamyoneti durdurdu. Kamyonette, 210 bin 826 adet cinsel uyarıcı hap, içinde cinsel uyarıcı jel bulunan 2 bin 391 kapsül, 30 kilogram cinsel uyarıcı ve zayıflatıcı özelliği bulunan toz madde, toz maddelerin doldurulacağı 220 bin yeşil kapsül, 4 bin 940 boş ilaç kutusu, 450 cep telefonu kılıfı ele geçirildi. Yasadışı yollardan yurda getirilen malzemelerin sahibi olan M.A.K. (35) adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı

Buca’da, aşırı dozda uyuşturucu öldürdü
Pamukkale Üniversitesi’nden mezun Sinan Zülfükâr (29), Denizli’den İzmir’e kız arkadaşlarını ziyarete geldi. 201 Sokak numara 18/26 daire 30’dan bir süreliğine evden ayrılan arkadaşları saat 17.30’da eve döndüklerinde Zülfükâr’ı ölü olarak bulunca, durumu polise bildirdi. Gencin “altın vuruş” diye tabir edilen aşırı dozda uyuşturucu alarak ölmüş olabileceği iddia edilirken, cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Alaşehirli çiftçiye uyuşturucu baskını
Alaşehir Jandarması, Delemenler Köyü’nde çiftçi A.Ç.’nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. A.Ç.’yi bir ay takibe alan jandarma, önceki gün saat 08.00’de zanlının Kemer’deki üzüm bağına baskın yaptı. Bağda asmaların arasında yetiştirilen 490 kök hint keneviri, bir miktar da kurutulmak üzere asılan hint keneviri bulundu. Hint kenevirleri imha edilirken, A.Ç.’nin evindeki aramada da bir çuvalda 52 kilogram esrar ele geçirildi. A.Ç., işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

Kredi kartından haraç alan 17 kişi yakalandı
İzmir Polisi; bazı kişilerin, kendilerinden borç para isteyen vatandaşların kredi kartından, alışveriş yapmış gibi gösterip nakit çektikleri, belli bir kısmına da komisyon olarak el koydukları bilgisini edindi. Harekete geçen ekipler, sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Aralarında, galerici gibi çok sayıda esnafın da bulunduğu 17 kişi yakalandı. Zanlıların, işlemleri bittikten sonra adliyeye sevkedilecekleri belirtildi.

Haberin Devamı

18’lik Gülser evini terk ettiÇamdibi Semti’nde önceki gün, saat 22.00 sıralarında polise başvuran Ayşe Pınar, herhangi bir sorunu bulunmayan 18 yaşındaki kızı Gülser Pınar’ın hiç kimseye haber vermeden ayrıldığı evine bir daha geri dönmediğini bildirdi. Polis, genç kızı bulmak için çalışma başlattı.