Ege Hastaneden çıktı gözaltına alındı

Hastaneden çıktı gözaltına alındı

12.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli asistan doktor Tuğba Yılmaz ve emekli öğretmen babası Cengiz Yılmaz’ı geçen 26 Aralık sabahı bıçaklayan, sevkedildiği Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavisi tamamlanıp taburcu edilen M.B.B., tekrar gözaltına alındı.

Hastaneden çıktı gözaltına alındı

M.B.B., Facebook’ta tesadüfen tanıştığı Tuğba Yılmaz’a kendisini muhasebe müdürü olarak tanıtmış ve sözlenmiş, evlenip boşandığının ortaya çıkması üzerine terkedilmişti. Cengiz Yılmaz’ın taburcu edildiği, Tuğba Yılmaz’ın tedavisinin sürdüğü, durumunun iyi olduğu bildirildi. Zanlı M.B.B., adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı

Organlarıyla yeni yaşamlar verecek
Manisa’nın Salihli İlçesi’nde trafik kazasında ağır yaralandıktan sonra Manisa Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen Mehdi Sucu’nun (32) bağışlanan organları, İzmir ve Antalya’daki hastalara gönderildi. Mehdi Sucu’nun kalbi, korneası ve bir böbreği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, karaciğeri İzmir Kent Hastanesi’ne, bir böbreği de Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

Motosikletleri baba oğulun sonu oldu
Manisa Ahmetli’nin Karaköy Yolu girişinde saat 17.00’de Şükrü Cenk Ozan’ın (38) kullandığı 45 SP 373 plakalı otomobil, Sadullah Şahin’in (43) kontrolündeki, önünde dört yaşındaki oğlu Kadir Şahin’in de oturduğu 45 TA 419 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Bağdan dönen kasksız sürücü Sadullah Şahin ve oğlu Kadir Şahin’in bulunduğu motosiklet metrelerce savruldu. Talihsiz baba ve oğul olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Şükrü Cenk Ozan ise kazayı yaralı atlattı.

Haberin Devamı

Baba-oğul korsan DVD filmlerle yakalandı
İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde baba-oğlun işlettiği müzik markette korsan film ve oyun DVD’si satıldığı ihbarını alan polis, işyerini takibe aldı. Yaklaşık bir hafta süren çalışmaların ardından önceki gün yapılan baskında C.Ş. ve oğlu İ.E.Ş. korsan film DVD’si satarken suçüstü yakalandı. İşyerinde yapılan aramada polis 121 korsan film ve oyun DVD’si ele geçirdi. C.Ş. ve oğlu İ.E.Ş. hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Soba gazından zehirlendiler
Buca’da önceki gün saat 00.00 sıralarında, 17 yaşındaki Dilan Çelikten ve 23 yaşındaki Ahmet Karamehmetoğlu, 206/33 Sokak’taki evde yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan gençlerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

POLİSTE 24 SAAT

Muz ve kazak çalındı Bayraklı İlçesi’nde saat 12.00 sıralarında polise başvuran İsmail Çakır, Zeki Yavaş Sokak’ta park ettiği 35 AC 4659 plakalı otomobilinden iki koli muz ve 50 bayan kazağının çalındığını bildirdi, hırsızların bulunmasını istedi.

Gevrek tezgahını götürdüler
Buca’da saat 14.00 sıralarında polise başvuran Mustafa Plevne, Türkmenistan Sokak’ta beton direğe zincirlediği camekanlı gevrek tezgahının çalındığını bildirdi.

Karşıyaka’da korsan CD, DVD
Karşıyaka’da saat 18.00 sıralarında 1671 Sokak’ta denetim yapan polis ekibi, seyyar satıcı Y.A.’nın tezgahında, 262 korsan film DVD’si ve 50 oyun CD’si ele geçirdi. Y.A. hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Sulama vanaları söküldü
İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarım Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait olan 15 sulama vanası söküldü. Saat 20.00’de Bakü Sokak’taki görevli oldukları çim alana giden yetkililer, 15 sulama vanasının çalındığını belirleyince polise başvurdular.