Ege Hedefi İzmir’e yeni üniversite

Hedefi İzmir’e yeni üniversite

13.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İZSİAD’ın çevrimiçi olarak düzenlediği ‘Başarı Hikayeleri Sohbetleri’ne Batı Anadolu Sağlık Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz katıldı.

Hedefi İzmir’e yeni üniversite

“Bilim dünyasında başarı bambaşka anlamlar ifade ederken, iş dünyası açısından başarı başka bir anlam ifade ediyor” diyen Gürbüz, şöyle konuştu:
‘Pandemi sonrası başlıyoruz’
“Kendimi bildim bileli çalıştım. Kula’da babamın tekstil fabrikasında çalışırdım. Kula’da ahilik sistemi uygulanırdı. Ben orda ticaretin sırlarını ve halkın dilini o çıraklık döneminde öğrendim. Bu da benim hayat çizgimde önemli bir deneyimdir. Babam tekstil mühendisi olmamı istiyordu. Tıp Fakültesi’ni kazanınca ‘devam et’ dedi. Tıp dışında üniversite eğitim hayalim var. 12 dalda mesleki teknik olarak bir eğitim kurumuna sahibiz ama Batı Anadolu Üniversitesi hayalimi koruyorum. Pandeminin geçmesi ve ekonominin rahatlamasını bekliyorum, sonrasında bir üniversite girişimimiz olacak.”
Sohbetlere bir süre ara
İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Yaz dönemi nedeniyle Başarı Hikayeleri Sohbetleri’ne kısa bir ara veriyoruz. Son toplantımızı Özer Gürbüz’e ayırmak istedik” dedi.