Ege Hemşehriye, cep mesajıyla hizmet

Hemşehriye, cep mesajıyla hizmet

05.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmirlilerin, Büyükşehir Belediyesi ile doğrudan ve kolaylıkla iletişim kurmasını sağlayan bir birim olan Hemşehri İletişim Merkezi (HİM), gelen öneri, istek ve şikayetlere 7 gün 24 saat cevap vermeye devam ediyor.

Hemşehriye, cep mesajıyla hizmet

Hemşehri İletişim Merkezi, başvuruların sonuçlarını şimdi de cep telefonlarına SMS mesajı ya da elektronik posta adreslerine e-mail olarak bildirmeye hazırlanıyor. HİM, yılın ilk altı ayında çağrı merkezine gelen 152 bin 367 çağrı ile 3 bin 262 sesli mesajı yanıtladı.

Karşıyaka’da sendika barışı
Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. çalışanlarının üyesi olduğu Genel-İş Sendikası 5 Nolu Şube yönetimi, olağanüstü genel kurul ile yenilendi. Yeni Başkan ve Kent A.Ş. işçisi Naci Çetin ile sekreterler Hacer Keskin ve Erdal Güven, uzun süredir hiçbir görüşmenin yapılmadığı Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı makamında ziyaret etti. Karşıyaka’nın bölünmesinin ardından işçi sıkıntılarından sonra başlatılan eylemlerle birlikte belediye ile sendika yöneticileri görüşmeleri de durmuştu.


Basın Müzesi’ne yeni bağışlar
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) , Ege Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kurulacak “Basın Müzesi”ne bağışlar devam ediyor. Türk basın tarihinin sergileneceği müze için İGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ile gazeteci Engin Yavuz da bağışta bulundu. Başkan Sertel, Basın Müzesi’ne yaklaşık 20 yıl önce kullandığı Apple bilgisayarını bağışlarken, Engin Yavuz, uzun yıllar kullandığı daktilosunu ve 1963’lü yıllara ait fotoğraf makinesini hediye etti.


Ayvaz Dede, Bosnalıları topladı
Bosna Hersek’te düzenlenen Ayvaz Dede Şenlikleri’nin 500’üncü yıl etkinliklerine Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu, bir otobüs dolusu üyeyle katıldı. Federasyon Onursal Başkanı ve Türkiye Bosna Hersek Fahri Konsolsu A.Kemal Baysak’ın önderliğindeki 50 kişilik heyet de şenliklerde yer aldı. Organizasyona, dünyanın çeşitli yerlerindeki Boşnakların yanı sıra Türkiye’den de yoğun katılım oldu. n İZMİR Milliyet

Yazarlar