Ege Herkes tanıyacak

Herkes tanıyacak

22.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kemeraltı’nın simge sokaklarından olan Havra’da inceleme yapan Başkan Soyer, “Çok çalışıyoruz. Tarihi çarşı pırıl pırıl olacak” dedi

Herkes tanıyacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, hem altyapısı hem de görüntüsüyle yenilenen tarihi Kemeraltı çarşısının simge mekanlarından Havra Sokağı’nda incelemelerde bulundu. Esnafla sohbet eden ve alışveriş yapan Başkan Soyer, Kemeraltı’nı pırıl pırıl yaparak yeniden dünyanın en büyük açık hava alışveriş merkezine dönüştüreceklerini, tarihi çarşıyı dünyanın vitrinine koyacaklarını söyledi, “Çok emek verdik, vermeye devam edeceğiz” dedi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da, Havra Sokağı’nın İzmir’in en aktif alışveriş alanlarından biri olduğunu, günlük alış veriş yapan kişi sayısının 80 binleri bulduğunu açıkladı, “Biz de birlikte bu alanın daha iyi bir noktaya gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin ise esnafın çalışmalardan çok memnun kaldığını belirtti, Başkan Soyer’e teşekkür etti. Havra Sokağı’ndaki çalışmalar 3.5 milyon liraya mal oldu.