Ege İntihar için okulunu seçti

İntihar için okulunu seçti

13.05.2010 - 00:33 | Son Güncellenme:

Karabağlar’da, bunalıma giren Abdülkerim Bakır (17), mezun olduğu okulun bahçesindeki kantinin demirine kendini çamaşır ipiyle asıp canına kıydı.

İntihar için okulunu seçti

Peker Mahallesi 5072 Sokak’taki Uluğbey İlköğretim Okulu’na saat 07.30 sıralarında gelen öğretmenler, öğrenciler ve okul görevlileri, bahçedeki kantinin demirinde kendini asmış bir kişinin cesediyle karşılaştılar. Okul yetkilileri polise haber verdi. Okula gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, canına kıyan kişinin aynı okuldan mezun olan 17 yaşındaki Abdülkerim Bakır olduğu belirlendi.

Not bulunamadı
İntiharıyla ilgili herhangi bir intihar notu bırakmadığı belirtilen Bakır’ın yaşamını yitirdiğini öğrenip olay yerine gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Cam işçisi olduğu öğrenilen gencin cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yakınlarının, herhangi bir sorununun olmadığını belirttiği Abdülkerim Bakır’ın intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

“Dolandırıldığı” aracı parçalattı
Polise, Kuşadası’ndan çalınan otomobilin Karabağlar’da, motor ve şaşe numaralarının değiştirilip parçalara ayrıldığı ve aynı model, markadaki hurda bir araca takıldığı bilgisi verildi. Baskında, parçalanan otomobil ile hurda araç ele geçirilirken, A.G., H.A. ve E.Y., gözaltına alındı. Zanlılardan H.A.’nın parçalanan otomobili, yakalamalı hacizli sanıp 2 bin 500 TL’ye satın aldığı, ancak polis kontrolünde kiralık olduğunu öğrendiği ve elinden alındığı ortaya çıktı. Dolandırılan H.A.’nın, bu kez otomobili rent a car firmasından bir yakınına kiralatıp parçalattığı öğrenildi.

Finans uzmanının cesedi Kanada’ya
İzmir-Aydın Otoyolu’nda, kamyona arkadan çarpan ve bariyerlere vuran İsmail Yalçın yönetimindeki otomobilde hayatını kaybeden, Uluslararası Finans Kurumu (IFC) Güney Avrupa ve Orta Asya Direktörü Shahbaz Mavaddat’ın cenazesi, konsolosluk ile kurum yetkililerince teslim alındı. Mavaddat’ın cenazesinin Antalya’dan uçakla Kanada’ya götürüleceği bildirildi. Bu arada aynı kazada yaralanan Fransız Sybile Lazar’ın tedavisinin ise devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Engelli askerlere uğurlama gecesi
Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi, bu yıl da Engelliler Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, bir günlük temsili askerlik yapacak engelliler için uğurlama gecesi düzenledi. Horozköy Bağcılık Araştırma Enstitüsü’ndeki uğurlama gecesinde konuşan vakfın Şube Başkanı Ayşenur Er, her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek, “Amacımız, 13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek bir günlük temsili askerlik uygulamasında bu özel asker adaylarını hiç bir şeyden eksik kalmadan aynı coşkuyla askere uğurlamak” dedi.

Orman yangınına erken önlem
İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Çiftçi, orman yangın sezonu öncesinde her türlü tedbirin alındığını, mayıs başında Kemalpaşa Karaorman ve Akhisar’da iki söndürme helikopterinin göreve başladığını söyledi. Çiftçi, İzmir ve Manisa’da orman yangınlarına bu yıl 1073 yangın işçisi, 120 teknik eleman, 4 helikopter, 5 uçak, 15 dozer, 101 arazöz, 20 ekip ile müdahale edileceğini, 6’sında kameralı erken uyarı sistemi bulunan 67 gözetleme kulesinin kullanılacağını söyledi.
Çiftçi; arozöz ve tankerlerin mayıs başında hazır hale getirildiğini, yangın söndürme işçilerinin de göreve başladığını belirtti. Manisa’daki orman köylerinin bazılarına önceki yıllarda su tankerleri gönderildiğini belirten İbrahim Çiftçi, bu yıl da 33 köye 2.5 ton kapasiteli tankerler verildiğini ifade etti. Çiftçi, İzmir’in orman köylerine de 225 su tankeri dağıtıldığını vurguladı, yangın havuzu sayısının 271’e çıktığını bu yıl 45 havuz daha yapılacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

POLİSTE 24 SAAT
Denizde alkol kazası Foça’da, denizde alkol alan H.N. kıyıya yanaşmak isterken Savaş Yaylaz’ın bağlı olan “Nisagül” ve “Melis 9” isimli teknelerine çarpıp zarar verdi. H.N. Sahil Güvenlik’e teslim edildi.

Karakoldan motosiklet çalacaklardı
Yeni Foça Polis Merkez Amirliği bahçesinde tel örgüyle çevrilip koruma altına alınan motosikletlerden birini 02.00’de çalmak isteyen H.Ç. ve S.Y. yakalandı.

Evin önünden soba çalındı
Buca Şirinyer’de Ahmet Uzal, temizlemek için dışarı çıkardığı sobanın çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Üç tekerlekli bisikletle sobayı çalıp kaçan İ.S. yakalandı.

Otomobilde ne varsa aldılar
Örnekköy’de İbrahim Yılmaz’ın 35 AKT 70 plakalı otomobilinden 30 lira, Kentkart, para cüzdanı, ilk yardım çantası ve bir kilogramlık yangın tüpü çalındı.

Haberin Devamı

Maganda, iki kişiyi yaraladı
Konak’ta saat 10.00’da Birleşmiş Milletler Caddesi YKM önünde 35 YA 433 plakalı otomobilden ateş eden İ.T., yoldan geçen Değer Daldal’ı kalçasından, ticari oto sürücüsü Serkan Gürbüz’ü de ayağından vurdu. Üçyol’da yakalanan zanlıda Glock marka tabanca, 10 adet 9 mm çapında dolu fişek elegeçirildi.