Ege İTB’nin yarışması başladı

İTB’nin yarışması başladı

08.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Borsası’nın (İTB) gelenekselleşen ‘Instagram Fotoğraf Yarışması’nın bu yılki konusu “Cumhuriyet’in 100’üncü Yılında Tarım” oldu.

İTB’nin yarışması başladı


İzmir Ticaret Borsası’nın @izmirticaretborsasi adresli Instagram hesabı üzerinden, 7 Kasım 2022-31 Ocak 2023 tarihleri arasında, tek kategoride düzenlenen yarışmaya katılacak fotoğrafların içeriği herhangi bir sınırlama söz konusu olmadan üretimden hasada, ticaretten sosyal hayata kadar tarımın tüm alanlarını kapsıyor. Yarışmanın sergilemelerle birlikte toplam ödül miktarı ise 70 bin Türk Lirası olarak belirlendi.
“Borsamız, bir asırdan uzun bir süredir bu toprakların servetini geleceğe dönüştürmek için çalışıyor” diyen İTB Başkanı Işınsu Kestelli, "Stratejimiz olan ‘Tarımın Servetinin Dönüştürülmesi’ kapsamında, tarımın servetlerinin korunması, üretim ve çeşitliliğin devam etmesi, gelişmesi ve geleceğe taşınması amacıyla geçmişten aldığı emanetleri, geleceğe miras bırakabilmek adına her biri alanında öncü projeler geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.