Ege ‘İzmir değişimin öncüsü olacak'

‘İzmir değişimin öncüsü olacak'

14.06.2018 - 00:48 | Son Güncellenme:

CHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Ali Engin, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini, ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini belirtti,

‘İzmir değişimin öncüsü olacak

“Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, siyasete yeni bir soluk, heyecan getirdi. Millet ittifakı parlamento çoğunluğu elde edecek. İnce, ikinci turda herkesimden vatandaşın desteğini alarak seçilecek. Değişimin öncüsü İzmir’in, 24 Haziran seçimlerinde gereğini yapacağına olan inancım tam” dedi.
9. sıra adayı Ali Engin, İzmir’in köylerinde ve kent merkezinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Engin; çiftçinin, köylünün çok zor durumda olduğunu kaydetti, “Türkiye, maalesef artık üretmiyor. Çiftçi elindeki ürünü satamamaktan şikâyetçi. Devletin kendilerine verdiği görünürdeki destek, ellerinden vergi adı altından geri alınıyor. Gerçekten üretici perişan. Bu durum CHP iktidarında son bulacak. Türkiye’yi tarımda ithalatçı olmaktan çıkarıp ihracatçı haline getireceğiz. Tohum, gübre ve tarım ilacı gibi girdilerin vergilerini düşürerek, maliyetleri aşağıya çekeceğiz” dedi.