Ege İzmir’e dair her şey ‘İzmirTube’da

İzmir’e dair her şey ‘İzmirTube’da

04.11.2017 - 03:11 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tanıtımını ve bilinirliğinin artması için Youtube’da ‘İzmirTube’ adlı kanalı açtı. Eğleceden spora, lezzetli yemek tariflerinden tarihe kadar her şey bu kanal da...

İzmir’e dair her şey ‘İzmirTube’da

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en çok kullanılan video paylaşım platformu Youtube’da bir kanal açtı. Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tanıtımını ve bilinirliğinin artırılması amacıyla Türkiye’nin ilk şehir kanalı olan ‘İzmirTube’u, İzmirlilere ve İzmir’i sevenlere kente dair notlar aktaracak. İzmir usulü enginar dolması tarifinden Kordon’daki spor egzersizleri programlarına, festival günlüklerinden haberlere kadar pek çok şey ‘İzmirTube’da yayınlanıyor.
Eğlenceli içerikler dikkat çekiyor
Eğlenceden tarihe, lezzetten sanata ve spora kadar bir çok içerik barındıran kanala www.youtube.com/izmirtube adresinden kayıt olunabiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘İzmirTube’ projesiyle, kentte olup bitenleri video içerikleriyle anlatarak şehrin nabzını tutmayı ve böylelikle dijital ortamın öncü belediyesi olmayı hedefliyor. İzmir’le ilgili ulusal ölçekte farkındalık yaratmak amacıyla ortaya çıkan kanal, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dijital ortamdaki güncel erişilebilirlik alanını da genişletmeyi hedefliyor.