Ege İzmir ve Antalya’ya kesintisiz ulaşım!

İzmir ve Antalya’ya kesintisiz ulaşım!

08.03.2018 - 01:59 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlama aşamasına getirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde, Antalya gidiş istikametinin ardından ikinci ana yol olan İzmir istikameti trafiğe açıldı.

İzmir ve Antalya’ya kesintisiz ulaşım

17 ayaktan oluşan 2 şeritli ve toplam 838 metreden oluşan viyadüğün tamamlanması ve bağlantı yollarının yapılmasıyla birlikte İzmir ve Antalya istikametlerine kesintisiz ulaşım başladı. Projede, Denizli-Ankara ve Ankara-Denizli ulaşımını sağlayacak tünellerde de sona gelindiği belirtildi.

Haberin Devamı

İzmir karayolundaki yapımı devam eden ve Denizli istikametine açılan Hal Köprülü Kavşağı da bir kaç gün içinde çift yönlü olarak trafiğe açılacak. Başkan Osman Zolan, Denizli’nin şehir içi ve şehirler arası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşakları’nın tamamlanmasıyla birlikte trafikte büyük bir sıkıntının geride kalacağını belirtti.

Beklemeye son

Başkan Zolan, “Denizli’nin ilk ard germe tekniği ile yapılan viyadüklerimizi tamamlayarak İzmir ve Antalya yönlerini trafiğe açtık. Vatandaşlarımız bu yönlere artık bekleme yapmadan seyahat edebiliyor” dedi. l DHA