Ege İzmirli esnafa sağlıkta indirim

İzmirli esnafa sağlıkta indirim

21.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile Özel Gazi Hastanesi arasında imzalanan protokolle, İzmirli esnaf sanatkarlar, esnaf teşkilatının çalışanları ve aileleri indirimli sağlık hizmetleri alabilecek.

İzmirli esnafa sağlıkta indirim

Esnaf sanatkar veya yakını, hastaneye gelemeyip, evde bakıma ihtiyaç duyduğu takdirde de uygun sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile Özel Gazi Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Yöneticisi Dr. İbrahim Padır tarafından imzalanan protokol 1 yıl süreli olacak. İmkandan yararlanmak isteyenler, esnaf olduklarını gösterir belgeyi ibraz etmeleri halinde, kurumun sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek.

Haberin Devamı

‘Katkımız olsun’

Protokol ile, zor ekonomik koşullar altında ayakta kalma mücadelesi veren esnaf sanatkarlara önemli avantajlar tanındığını kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Pandemi ile üç yıla yakın süreyle pek çok meslek kolunda faaliyetler durduruldu veya sınırlandırıldı. Arkasından gelen ekonomik dalgalanmalar da esnaf sanatkarların kendilerini toparlayabilmelerine izin vermedi. Üyelerimizin ve yakınlarının uygun koşullarda sağlık hizmetine kavuşmasına katkı koymak istedik” dedi. İşleme göre yüzde 10-20 arasında indirimler, evde sağlık hizmeti için de yüzde 20 indirim olacağını belirten Padır ise, protokolden yararlanmak isteyenlerin hastanenin web sitesinden online randevu alabileceklerini söyledi.