Ege İzmirlilerin yeni yatırım aracı pırlanta

İzmirlilerin yeni yatırım aracı pırlanta

17.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

En güvenli yatırım aracı olarak yüzyıllardır yastık altına konulan altına karşın, takı amaçlı alınan pırlanta da yatırım aracına dönüştü.

İzmirlilerin yeni yatırım aracı pırlanta

Çıplak taş ve sertifikalı olarak alınıp satılabilen pırlanta, fiyatındaki artışa ve alım satım farkına karşın takının yanı sıra yatırım amaçlı da tüketicilerden ilgi görüyor. Pırlanta satışlarında İstanbul ilk sırada yer alırken, onu Ankara ve İzmir takip ediyor. Pırlantada 25-35 yaş arası kişiler ekonomik ürünleri, 35 yaş üzeri yüksek fiyatlı ürünleri tercih ederken, pırlantanın altın karşılığı hesap yapıldığında ucuz ve alınabilir kaldığı bildirildi.


Protelsiz, Motorola telsizleri tanıttı
Motorola Telsiz Bayisi olarak 2009 yılında faaliyet göstermeye başlayan Protelsiz, 80. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yeni modelleri sergiledi. İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli’de Motorola telsizleriyle dijital sistem uygulamaları gerçekleştiren Protelsiz, geniş alanlarda faaliyet gösteren, kalabalık ekiplerle çalışan işletmelere telsiz projeleri uyguluyor. Firma Sahibi İbrahim Kemal Gürsu, ilk kez İEF’de yer aldıklarını belirtti.


Barçın’dan okul çantası
İzmir’deki Barçın Spor’da, aralarında Adidas, Nike, Puma, Converse gibi markaların da yer aldığı okul çantaları farklı model ve renk seçenekleriyle satılıyor. Barçın Spor’da, aralarında Adidas, Nike, Puma, Converse gibi markaların da yer aldığı okul çantaları farklı model ve renk seçenekleriyle satılıyor. Barçın Spor, 30 Eylül tarihine kadar 150 TL tutarında Adidas alışverişi yapanlara, defter, kalem ve su matarası gibi ürünleri hediye ediyor.
DHA