Ege KAF KAF’IN HEDEFİ İLK 10’A GİRMEK

KAF KAF’IN HEDEFİ İLK 10’A GİRMEK

18.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tavşanlı Linyit’i yenerek üzerindeki karabulutları dağıtan Karşıyaka, öncelikli olarak ilk 10’a girmeyi planlıyor. Bu değişimdeki amaç, takımı baskıdan kurtarmak ve rakiplerin hedefi olmaktan çıkmak şeklinde açıklandı

KAF KAF’IN HEDEFİ İLK 10’A GİRMEK

100. Yıl’da şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ancak ilk 5 haftada işler yolunda gitmeyince sarsıntı geçiren Karşıyaka, hedef değiştirdi. Yeşil kırmızılı takım, şampiyonluk hedefini bir kenara bıraktı, ilk 10’a girmenin hesaplarını yapıyor. Tavşanlı Linyit’i deplasmanda 4-0 yenip son sıradan 14’üncülüğe tırmanan Karşıyaka’da 2. Başkan Nazım Torbaoğlu, bu aşamada şampiyonluktan bahsetmenin çok gerçekçi olmayacağını belirtirken, “Hedefimiz önce ilk 10’a yerleşmek, sonra da adım adım ilerlemek” dedi. Süper Lig’e direkt çıkma hesapları yapmanın takım üzerinde büyük baskı yarattığını vurgulayan Torbaoğlu, “Hem futbolcular gerildi hem de rakipler için hedef takım haline geldik” dedi.
Beyaz sayfa açtı
Linyit galibiyetiyle beyaz sayfa açtıklarını, ligin KSK için yeni başladığını belirten Torbaoğlu, “Sahasındaki son 18 lig maçında hiç yenilmeyen rakibimizi farklı mağlup etmek bize büyük moral oldu. Ancak bu sonuç kayıplarımızı telafi etmek için yeterli değil. Tavşanlı galibiyeti Tavşanlı’da kaldı. Buca’yla perşembe günü oynayacağımız derbiyi kazanırsak, bu üç puan anlam kazanır. Hocamız Reha Kapsal’ın arkasında durmaktaki haklılığımız ortaya çıktı. Kendisine güvenimiz tam” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şaban alkışlandı
Milan’dan 550 bin euroya kiralanıp Adiyiah, 5 maçta siftah yapamazken, 40 bin TL’ye el sıkışılan Şaban Genişyürek, Tavşanlı’da yıldızlaştı. 25 yaşındaki gurbetçi golcü, geçen yıl Çorum’da 8 gol attı. 1.90’lık Şaban, Reha Kapsal’la birlikte KSK’ye döndü, attığı iki golle alkışlandı.

Yazarlar