Ege Kampinova için düğmeye basıldı

Kampinova için düğmeye basıldı

27.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediyesi, koronavirüsle birlikte değişen turizm ve eğitim anlayışına uygun olarak tasarladığı ‘Kampinova’ projesini kente kazandırmak için 1 Şubat’ta yapım çalışmalarına başlıyor.

Kampinova için düğmeye basıldı

Davutlar Mahallesi’nde bulunan Sevgi Plajı’ndaki 13 bin metrekarelik alan üzerine Habitat Derneği ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde inşa edilecek olan Kampinova, pandemi döneminde ortaya çıkan, zamana ve belli bir mekâna bağlı kalmaksızın dijital ortamda çalışmalarını yürüten ve “dijital göçebeler” olarak adlandırılan insanlar için özel olarak tasarlandı. 

Haberin Devamı

Eğitim, atölye, çadır, spor, etkinlik, sahne, gösteri, dinlenme, ortak çalışma alanları ve bungalov evler ile sosyal tesislerin bulunacağı Kampinova, misafirlerine doğanın içinde inovasyon odaklı bir çalışma imkanı sunacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, nisan ayı içinde bitirilmesi planlanan projeyle ilgili Ada Camping’de birim müdürleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve ARYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tümer Apaydın ile bir araya geldi. Toplantıda, projenin son haliyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Günel, “Yeni turizm anlayışından aldığımız payı daha da artıracağız” diye konuştu.